Мартин Димитров : Петър Паунов направи сериозна образователна реформа

19.10.2011


Insert thumbЛидерът на СДС Мартин Димитров даде категоричната си подкрепа на Петър Паунов като кандидат за кмет втори мандат на Община Кюстендил и на листата общински съветници от Коалиция "Кюстендил". "Виждам много хубави неща през последните четири години, които трябва да продължат. Промяната в Кюстендил е видима. Знам за сериозната образователна реформа, която Петър Паунов направи и за която други кметове в страната планират да реализират в своите градове", каза Мартин Димитров.

Целта на СДС е победа на първи тур. "Смятаме, че г-н Паунов ще довърши и ще направи още по-добри неща за своя град. Най-малкото, сега в Кюстендил има кино", коментира Мартин Димитров. Според него най-голямата заблуда, която чува при обиколките си из страната е, че хубаво било, че кметът да е от ГЕРБ като Правителството. "Вижте Видин, Сливен, там кметовете от ГЕРБ доведоха до бедствено положение. Най-успешни са сините кметове", убеден е лидерът на СДС.

"Много се радвам, че СДС отново е в основата на дясната коалиция "Кюстендил". Кандидатът за президент Румен Христов също постигна едно такова обединение в дясно, за което беше мечтано отдавна. Със сигурност се надявам,  хората, които подкрепят Румен, ще подкрепят и мен, и ще се случи и  обратното, защото България трябва най-после да има шанс институциите да работят за гражданите. Не можем да се срамуваме от Европа и да отглеждаме само вълчици", каза и кандидатът за кмет втори мандат на Кюстендил Петър Паунов.

Приоритетите на Коалицията  са работа на институциите, модерно образование и съвременно отношение към всеки гражданин. "Така ще има бъдеще, както по отношение на бизнеса, така и по отношение на законодателните приоритети. Законовата рамка трябва да важи абсолютно за всеки и в Кюстендил ние показахме, че това мое да стане", коментираПетър Паунов.

 Кандидатът за кмет информира още, че част от хората, които са поставили плакати на Коалиция "Кюстендил", на 21-ви октомври са поканени в Инспекция по труда в Благоевград. На работодателите вече са направени проверки. " На 21-ви ги канят да извършват  действия по установяване на нарушения или просто да се разговаря за тях.Получихме са 7-8 сигнали. Не са открити нарушения, но са изпратени покани ", уточни още Петър Паунов.

Дарик


Tags: Петър Паунов, Мартин Димитров, Анелия Любенова

Още по темата

thumb 30.09.2012

Мартин Димитров: Кандидат и...

Мартин Димитров коментира актуални теми за Българско национално рад...

thumb 27.06.2012

Мартин Димитров: От години ...

За това съм съгласен да се бърза, даже то е много закъсняло. Това ...

thumb 21.06.2012

Мартин Димитров: Бъдещето н...

Участие на Мартин Димитров в предаването "Здравей, България" на Нов...

thumb 21.06.2012

Мартин Димитров: Бъдещето н...

Участие на Мартин Димитров в предаването "Здравей, България" на Нов...

thumb 07.06.2012

Мартин Димитров: Заем трябв...

Лихвата трябва да бъде по-ниска, защото такава в момента е и пазарн...

thumb 31.05.2012

Дебатът за бъдещето на СДС ...

Разговор с Мартин Димитров и Борис Марков по БНР, Програма "Хоризо...

thumb 19.05.2012

Мартин Димитров: Изборът на...

Ако предложат коалиция с НДСВ и ВМРО-НИЕ, аз ще бъда най-силният и ...

thumb 17.05.2012

Мартин Димитров: Ще работя ...

Кукловодите да не си губят времето, парламентарната група "Синята к...

thumb 17.05.2012

Мартин Димитров: Искаха да ...

Няма да има прошка за нито един опит за продажба на СДС заявява Мар...

thumb 15.05.2012

Националният съвет на СДС о...

Националният съвет на СДС реши да не участва в Синята коалиция с ДС...