Представяне на листата на ГЕРБ и СДС в Перник

17.05.2019

Гръбнакът на едно общество е икономиката. Ако нямаме конкурентоспособност и инвестиции, няма как с резолюция, да се вдигнат доходите и да имаме социални придобивки. Това се случва, само когато имаме растеж. Днес това е факт. В България има инвестиции. Само в последните няколко месеца се разкриха хиляди нови работни места. Очакванията за много нови инвестиции са съвсем реални и ние не трябва да допуснем да се върнем назад. Това заяви вторият в листата на ГЕРБ и СДС Андрей Ковачев по време на основното предизборно събитие в Перник. Част от листата пред пернишката публика представи областният координатор на политическата сила в Перник д-р Вяра Церовска. На събитието присъстваха кандидатите за евродепутати Асим Адемов и Илия Лазаров, народните представители Красимир Велчев и д-р Александър Александров, председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова, областният председател на СДС-Перник Юлиан Ситарски, общинският председател на СДС-Перник Адриан Симеонов, общинските ръководители на ГЕРБ и СДС в област Перник. 

Insert thumb

„Искам категорично да заявя от името на СДС, че ние взехме осъзнато решение да подкрепим политическа партия ГЕРБ, защото нямаме никакви различия по отношение на европейската и външната политика с правителството на г-н Борисов. Това правителство проведе едно изключително подготвено председателство, не само в организационно, а и политически. Постави една от ключовите теми за България в сферата на външната политика, а именно интеграцията на Западните Балкани. Това означава да няма граница след време и нашите сънародници, които живеят от другата страна на границата да имат възможността ежедневно да идват и да си отиват“ ,заяви кандидатът за евродепутат Илия Лазаров. Той подчерта, че европейският път е единственият възможен вариант за развитие на България, защото колкото пъти БСП идва на власт, винаги следва трагедия за страната ни.
По време на централното събитие в област Перник бяха представени реализираните проекти, благодарение на европейското финансиране. 


Още по темата

thumb 07.12.2019

СДС на 30 години!

Да си пожелаем още много сини години и бъдещи успехи!

thumb 07.12.2019

Участие на Илия Лазаров в К...

7 декември, 20 часа

thumb 06.12.2019

Участие на Емил Кабаиванов ...

6-ти декември, 18 часа

thumb 06.12.2019

Участие на Румен Христов в ...

Петък, 6-ти декември

thumb 29.11.2019

СДС определя като неприемли...

В пазарната икономика една работеща и печеливша релация между търсе...

thumb 28.11.2019

Генади Велков: Успешно упра...

Трябва тези, които са напуснали Видин, за да търсят препитание, да ...

thumb 28.11.2019

Румен Христов: СДС е парти...

Христов изрази убедеността си, че за една партия най-важни са парла...

thumb 28.11.2019

Илия Лазаров: С класическит...

В София постигнахме един прекрасен резултат – между 20 и 30 хиляди...

thumb 28.11.2019

Илия Лазаров: С класическит...

В София постигнахме един прекрасен резултат – между 20 и 30 хиляди...

thumb 27.11.2019

Днешният ден е един от най-...

100 години от Ньойския договор