Район "Младост" има нужда от опитен и мотивиран човек за кмет

22.10.2016

Симпатизанти на Реформаторския блок и граждани от столичния район „Младост“ се срещнаха с кандидатпрезидентската двойка на Блока Трайчо Трайков и ген. Съби Събев. Те дойдоха да подкрепят Людмила Божилова, която е кандидат за кмет на район Младост от РБ.

 Трайчо Трайков подчерта, че слоганът за президентската кампания е „Силата да бъдеш свободен“. „Искаме това послание да достигне както до всички българи, така и конкретно до столичани от район „Младост“, които ще гласуват за кмет. Убеден съм, че „Младост“ има нужда от мотивиран човек за кмет - човек с опит и желание да направи всичко за хората от района, каквато е Людмила Божилова“, допълни той.

 „Трябва уверено да подкрепим Людмила Божилова и дано една двойна победа на тези избори да ознаменува усилията ни да променим България и един от най-големите райони в София“, присъедини се Съби Събев.

 Самият кандидат за кмет Людмила Божилова увери своите съграждани, че ще превърне тяхното доверие в сила. „Силата, която ще разбие статуквото, е именно свободата“, бе категорична тя.

 Пред симпатизантите и гражданите на „Младост“ кандидатът за президент на РБ Трайчо Трайков бе категоричен, че по време на срещите им с ген. Събев с хора от цялата страна, като основен проблем изпъква липсата на справедливост. Тук идва и ролята на президента. „Ако се приеме калпав закон - налага вето. Ако има криза в изпълнителната власт - назначава служебно правителство. Назначенията, които прави държавният глава говорят вместо него. Ние с ген. Събев сме убедени, че всички назначения по Конституция трябва да бъдат на хора, за които вярваме, че ще бъдат продължители на нашата философия. Каквото и да се каже за функциите на президента и тяхната важност, е слабо. Правят се опити институцията да бъде неглижирана. Правят го хора, които искат да ни излъжат. Ако не разбираха, колко е важна ролята на президента, нямаше Първанов да иска трети мандат“, подчерта Трайчо Трайков.

 

 

 


Още по темата

thumb 07.12.2019

СДС на 30 години!

Да си пожелаем още много сини години и бъдещи успехи!

thumb 07.12.2019

Участие на Илия Лазаров в К...

7 декември, 20 часа

thumb 06.12.2019

Участие на Емил Кабаиванов ...

6-ти декември, 18 часа

thumb 06.12.2019

Участие на Румен Христов в ...

Петък, 6-ти декември

thumb 29.11.2019

СДС определя като неприемли...

В пазарната икономика една работеща и печеливша релация между търсе...

thumb 28.11.2019

Генади Велков: Успешно упра...

Трябва тези, които са напуснали Видин, за да търсят препитание, да ...

thumb 28.11.2019

Румен Христов: СДС е парти...

Христов изрази убедеността си, че за една партия най-важни са парла...

thumb 28.11.2019

Илия Лазаров: С класическит...

В София постигнахме един прекрасен резултат – между 20 и 30 хиляди...

thumb 28.11.2019

Илия Лазаров: С класическит...

В София постигнахме един прекрасен резултат – между 20 и 30 хиляди...

thumb 27.11.2019

Днешният ден е един от най-...

100 години от Ньойския договор