Реформаторите откриха предизборната си кампания със силата да бъдеш свободен

08.10.2016
Ще бъдем толкова свободни и силни, колкото сме готови да извоюваме. България – това сме всички ние. Не моловете, телените огради и шосетата. Хората са страната“. Това заяви Трайчо Трайков пред препълнената зала „България“ в столицата. Кандидатите за президент и вицепрезидент на Реформаторския блок Трайчо Трайков и ген. Съби Събев, заедно с лидерите на партиите в коалицията, народни представители, министри, членове и симпатизанти, откриха предизборната кампания на Блока за президент на България
 
„Сигурно има символична случайност, че сме в зала, именно с името България, защото сме тръгнали в името на България. Аз имам силата да бъда свободен и искам свободата да дам сила на страната ни. От нас зависи“, категоричен бе кандидатът за президент на РБ Трайчо Трайков.
 
Заместник-председателят на СДС Румен Христов отбеляза, че тези избори са по-различни, защото и светът днес е по-различен. Трябват ни хора, които не са зависими и нямат нищо в миналото си, което може да ги компрометира. Именно такива са нашите кандидати Трайчо Трайков и Съби Събев. СДС им дава своята безрезервна и категорична подкрепа“, подчерта той.
 
Кандидатът за вицепрезидент на РБ ген.Съби Събев се обърна към всички в зала България" с думите, че от този ден започва съдбоносна битка за европейското бъдеще на нашата страна. "Резултатът от нея ще бъде или България да продължи по-уверено напред по избрания си европейски път на развитие или да спре и тръгне назад към незавидното си близко минало“, каза от своя страна кандидатът за вицепрезидент на РБ ген. Съби Събев. „Длъжни сме да отвоюваме България от олигарсите, задкулисието и миналото, които постоянно ни дърпат назад. Искаме европейски ред и върховенство на закона. Искаме българските граждани да се чувстват напълно сигурни в собствената си страна и да има справедливост за всички“, подчерта още той.

Още по темата

thumb 07.12.2019

СДС на 30 години!

Да си пожелаем още много сини години и бъдещи успехи!

thumb 07.12.2019

Участие на Илия Лазаров в К...

7 декември, 20 часа

thumb 06.12.2019

Участие на Емил Кабаиванов ...

6-ти декември, 18 часа

thumb 06.12.2019

Участие на Румен Христов в ...

Петък, 6-ти декември

thumb 29.11.2019

СДС определя като неприемли...

В пазарната икономика една работеща и печеливша релация между търсе...

thumb 28.11.2019

Генади Велков: Успешно упра...

Трябва тези, които са напуснали Видин, за да търсят препитание, да ...

thumb 28.11.2019

Румен Христов: СДС е парти...

Христов изрази убедеността си, че за една партия най-важни са парла...

thumb 28.11.2019

Илия Лазаров: С класическит...

В София постигнахме един прекрасен резултат – между 20 и 30 хиляди...

thumb 28.11.2019

Илия Лазаров: С класическит...

В София постигнахме един прекрасен резултат – между 20 и 30 хиляди...

thumb 27.11.2019

Днешният ден е един от най-...

100 години от Ньойския договор