Представяне на кандидат-депутатските листи на „Съюз на демократичните сили”

11.04.2013

Insert thumb„Съюзът на демократичните сили тръгва на чисто в тази предизборна кампания, като обединява граждани и личности, които споделят общи ценности. В листите ни няма нито една стара муцуна, нито един агент на Държавна сигурност или компрометирано име“.  Това заяви председателят на Националния изборен щаб на сините Борис Марков при представянето на водачите на листите. Заедно с него бяха водачите на листи в следните региони: Петя Ставрева – Пловдив област; Любен Петров – 23 МИР - София; Марио Топчийски – 24 МИР - София; КонстантинАрабаджиев – 25 МИР – София; Георги Кръстев – Пловдив; Мариана Лазарова – Плевен; Златослав Златанов – София област; Юлиан Гарелов – Русе; Пазарджик – Милена Митева; Хасково – Георги Шишков; Търговище – Снежана Сутулова; Велико Търново – Петър Кънчев; Враца – Дилян Петров.

Виж ТУК нашите кандидати

Insert thumbПредседателят на Обединени земеделци и водач на листата на коалицията СДС в Пловдив – област Петя Ставрева заяви, че кампанията ще е свежа и различна с ясни човешки послания. „Обединихме се националния отбор на демократите и земеделците и смятаме, че това е алтернативата за хората, които искат в България да има реална демокрация“, подчерта тя. По думите й основата на обединението е общата кауза България да стане по-добро място за живеене и да се превърне в нормална европейска държава.

Insert thumbВодачът на листата на СДС в 24 МИР София Марио Топчийски заяви, че в листите няма стари муцуни, но има гаранции за старата любов.

 

 

 

 

Insert thumbЛюбен Петров, водач на листата на СДС в 23 МИР София каза, че не се притеснява от опонентите си в този избирателен район, сред които е и лидерът на ДСБ Иван Костов. „Надявам се да си говорим за бъдещето на традиционната десница и за това, което ще е полезно на хората. Оттук нататък СДС трябва да стане водачът на промените в България, за да стане страната ни европейска, модерна държава”, каза още Любен Петров.

 

Insert thumbПредседателят на НИЩ Борис Марков обясни, че предизборната кампания ще струва под 1 милион лева, като ще бъдат спазени законовите рамки. „Тази сума ще бъде използвана за видео клипове за телевизиите, както и за участие в диспути. СДС ще използва и печатните издания и информационните сайтове в Интернет по време на кампанията. На 15 април ще стартира и блог на коалицията СДС, в който ще се публикуват статии не само на кандидатите,  но и на всички български граждани“, допълни той.

Insert thumbМарков покани всички на откриването на кампанията, което ще се състои на 14 април – неделя, от 18.00 часа в сградата на ул. „Г.С.Раковски“ 134, като ги подготви да очакват нещо различно и интересно.


Виж тук пълния списък на кандидат-депутатските листи на КП „Съюз на демократичните сили”



Tags: Марио Топчийски, Любен Петров, Борис Марков

Още по темата

thumb 17.12.2014

Зам.министърът на икономика...

Заместник-министърът на икономиката Любен Петров и началникът на ка...

thumb 21.07.2014

РБ: Чрез гаранцията от ББР ...

Орешарски да каже знае ли за издаването на гаранция за „Южен поток“...

thumb 26.02.2014

Любен Петров: България и вс...

Това заяви на пресконференция в Плевен зам.-председателят на СДС и ...

thumb 14.01.2014

СДС настоява новият изборен...

От СДС продължаваме да настояваме за въвеждане на задължително глас...

thumb 04.11.2013

Правителството не е способн...

СДС е загрижен от безумната ситуация, която наблюдаваме в последнит...

thumb 30.07.2013

Планът "Орешарски" представ...

Отново се появява призракът на АЕЦ „Белене”, заяви на пресконфeрeнц...

thumb 12.05.2013 - София

Точно в 10.00 ч., Любен Пе...

Днес гласувах за работа и високи доходи на младите и предприемчивит...

thumb 11.05.2013

Президентът и ЦИК трябва да...

Председателите на СДС, Обединени земеделци, движение Гергьовден и в...

thumb 08.05.2013

Защо отговорът отново е СДС

Марио Топчийски, водач на листата на СДС в 24-ти МИР София-град

thumb 09.05.2013

СДС отбеляза Деня на Европа...

Представители на СДС и Обединените Съюзи на пострадалите от комунис...