МСДС Перник подкрепи Ваньо Шарков за лидер на СДС

22.06.2012

Младите в СДС Перник застават в подкрепа на Ваньо Шарков - един от кандидатите за председател на партията на вътрешно-партийния вот, който ще се проведе на осми юли. Като причина те изтъкват вярата, че като председател на СДС, д-р Ваньо Шарков ще обедини и консолидира организацията и ще помогне на СДС не само да оцелее в сегашната незавидна ситуация, но и да стане основа на обединената и силна десница, която да управлява компетентно и в интереса на гражданите на страната. Думите си, младите подкрепят с факта, че Ваньо Шарков е доказал, че е компетентен и активен както в работата си като народен представител, така и като член и доскорошен говорител на СДС, както и защото винаги е гледал на младите в СДС като на инвестиция в бъдещето на партията.

Това стана ясно на среща на актива на местната организация с д-р Шарков, която се проведе вчера в заседателната зала на сините. В подкрепа на Ваньо Шарков се обявиха още от Националния изпълнителен съвет на МСДС, софийската мл. организация и редица структури и успешни кметове по места. В социалните мрежи подкрепата към него е повече от категорична - 5 към 1 спрямо останалите кандидати.

"Искам СДС да е силна партия и да върви по пътя на обединяване на десницата. Трябва да сме заедно, защото само така можем да спечелим.", казва Шарков и в подкрепа на думите си дава за пример редица сини кметове по места, които са спечелили местната власт именно поради консолидацията на автентичната десница около техните кандидатури. В програмата си д-р Шарков се застъпва за свеждането на националната политика на регионално ниво и за обединяването на ентусиазма и креативността на младите, редом с опита и поуките на по-старите в Съюза на демократичните сили.

Ваньо Шарков е в СДС още от зората на демокрацията в България. Заемал е през годините редаца постове в организацията, с изключение на председателския. Гордее се, че никога не е бил назначаван на работа, а винаги избиран след вот, или след конкурс. Има двама синове  - единият лекар като него, а другият току що завършил средното си образование. Не притежава участие в бизнеси, което го прави независим и неподдатлив на политическо изнудване и рекет. Казва, че заради активната си политическа позиция от НАП преди няколко години му е била назначена пълна данъчна ревизия, от която е излязал напълно чист, и за разлика от Цветан Цветанов - без шест апартамента.

Членовете на СДС Перник могат да подкрепят Ваньо Шарков в битката му за председател на СДС на 08 Юли като гласуват във вътрешно-партийния вот в офиса на СДС Перник на ул. "Радомир" 1. Сините симпатизанти онлайн, могат да подкрепят Шарков на официалната му страница във Фейсбук на адрес: https://www.facebook.com/VanioSharkov


Още по темата

thumb 07.12.2019

СДС на 30 години!

Да си пожелаем още много сини години и бъдещи успехи!

thumb 07.12.2019

Участие на Илия Лазаров в К...

7 декември, 20 часа

thumb 06.12.2019

Участие на Емил Кабаиванов ...

6-ти декември, 18 часа

thumb 06.12.2019

Участие на Румен Христов в ...

Петък, 6-ти декември

thumb 29.11.2019

СДС определя като неприемли...

В пазарната икономика една работеща и печеливша релация между търсе...

thumb 28.11.2019

Генади Велков: Успешно упра...

Трябва тези, които са напуснали Видин, за да търсят препитание, да ...

thumb 28.11.2019

Румен Христов: СДС е парти...

Христов изрази убедеността си, че за една партия най-важни са парла...

thumb 28.11.2019

Илия Лазаров: С класическит...

В София постигнахме един прекрасен резултат – между 20 и 30 хиляди...

thumb 28.11.2019

Илия Лазаров: С класическит...

В София постигнахме един прекрасен резултат – между 20 и 30 хиляди...

thumb 27.11.2019

Днешният ден е един от най-...

100 години от Ньойския договор