Синята коалиция откри в Плевен предизборната си кампания за национален парламент, с голям митинг-концерт

16.06.2009

 

видео от откриването на кампанията в Плевен гледай тук

„Синята коалиция" откри в Плевен предизборната си кампания за национален парламент, с голям митинг-концерт на площад „Стефан Стамболов" /пред Драматичния театър/. В подкрепа на „Синята коалиция" пяха известните български изпълнители като Богдана Карадочева, Стефан Димитров, Роберта, Белослава и бенд, Ъпсурт, Милена, Графа и Вили Кавалджиев. Водещ бе Димитър Павлов. На откриването на кампанията в Плевен бяха съпредседатели на „Синята коалиция" Мартин Димитров и Иван Костов, съпредседателите на изборния щаб Найден Зеленогорски и Петър Москов.

На отриването на кампанията за Плевен съпредседателят на Синята коалиция и председател на СДС Мартин Димитров поздрави плевенчани и изтъкна, че в Плевен синята идея винаги е била победна.
Лидерът на сините похвали кмета на града и съпредседател на Изборния Щаб на Синята коалиция - Найден Зеленогорски , като заяви че именно Зеленогорски е политикът, който няма загуба от БСП, и който e направил така, че Плевен да стане забранен град за видните комунистически функционери.
Председателят на СДС поздрави и водачът на Синята листа в Плевен - д-р Цветан Костов, който представи като един достоен, мъдър, решителен и честен политик.
Пред събралите се симпатизанти на коалицията в Плевен Димитров обяви, че България очаква силно дясно-центристко управление, което ще свали окончателно от власт Станишев и Доган!                                             

„Нека покажем, че в България има алтернатива на статуквото, има хора с вяра и кураж, има път за демокрацията.Заставам пред вас с цялото си сърце и ви призовавам да дадете своя глас за номер 19 - за Синята коалиция", завърши той.

Мажоритарният кандидат и водач на листата на „Синята коалиция" в Плевен д-р Цветан Костов се обърна към плевенчани: „Проектът „Синята коалиция" проработи и показа, че автентичната десница е жива и силна, и заедно с нашите партньори можем да работим за промяна на статуквото - да свалим БСП и ДПС от власт. Такава е мечтата на много хора и ние ще се опитаме да я сбъднем! Вярвам, че на 5-ти юли ще направим първата голяма стъпка към промяна с бюлетина № 19!"


Още по темата

thumb 07.12.2019

СДС на 30 години!

Да си пожелаем още много сини години и бъдещи успехи!

thumb 07.12.2019

Участие на Илия Лазаров в К...

7 декември, 20 часа

thumb 06.12.2019

Участие на Емил Кабаиванов ...

6-ти декември, 18 часа

thumb 06.12.2019

Участие на Румен Христов в ...

Петък, 6-ти декември

thumb 29.11.2019

СДС определя като неприемли...

В пазарната икономика една работеща и печеливша релация между търсе...

thumb 28.11.2019

Генади Велков: Успешно упра...

Трябва тези, които са напуснали Видин, за да търсят препитание, да ...

thumb 28.11.2019

Румен Христов: СДС е парти...

Христов изрази убедеността си, че за една партия най-важни са парла...

thumb 28.11.2019

Илия Лазаров: С класическит...

В София постигнахме един прекрасен резултат – между 20 и 30 хиляди...

thumb 28.11.2019

Илия Лазаров: С класическит...

В София постигнахме един прекрасен резултат – между 20 и 30 хиляди...

thumb 27.11.2019

Днешният ден е един от най-...

100 години от Ньойския договор