Обръщение на Десислав Аспарухов, Председател на СДС в гр. Перник

19.10.2011

Уважаеми приятели, симпатизанти и членове на СДС,

На празника на град Перник и дни преди местните избори ви пожелавам да сте здрави, щастливи и всички ние да живеем в един все по-добър град. За изборите ви призовавам да гласувате с №40 и по-долу ще се опитам да ви убедя защо това е правилният избор.

Вече година съм начело на СДС в община Перник, работя за по-дейното представяне на партията ни в общинския съвет на града, ремонтирах и оборудвах офисите ни, привлякох в партията нови и силни личности. Само за една година СДС се обнови и заработи с хъс и енергия за победа.

Както е известно, с колегите от СДС започнахме преговори за обединение на дясното в Перник и днес то донякъде е факт. Заедно с партиите НДСВ, Коалиция ОДС, БСДП, РДП и ОЗ направихме коалицията „Обединена десница“, чиито кандидати за кмет на гр. Перник и кметство Изток не са партийни членове, но затова пък са истински десни хора и демократи.

За кандидат за кмет на гр. Перник изброените по-горе партии се обединихме зад кандидатурата на младия председател на Съюза на енергетиците, инж. Николай Драгомиров. Семеен човек, работи в Топлофикация Перник от 15 години, развива малък бизнес в квартал Тева и е лидер на над 2000 души, които са обединени в един независим синдикален съюз, имащ за цел единствено да се грижи за хората, заети в сектора на енергетиката.

За кандидат за кмет на най-големия квартал в Перник коалицията издигна уважавания бизнесмен, инж. Стефан Стефанов. Като автентичен представител на местния бизнес той олицетворява визията за десния човек, който е добър мениджър, знае как се гради и как се създава и заслужава доверието на съкварталците си.

В процеса на преговорите тези кандидатури бяха подкрепени от НДСВ: хора като д-р Боян Богданов, Иван Павлов, Иво Чифлички, Георги Георгиев и много други добавиха своя експертен потенциал и визия, които направиха „Обединена десница“ един още по-млад и експертен екип.

От коалиция ОДС е кандидатът за общински съветник за трети мандат, инж. Стоил Стоилов. Той няма нужда от представяне, защото е едно от малкото запомнили се лица от предходните общински съвети. От БСДП и РДП пък са младите представителки на малкия и средния бизнес в Перник, Диана Маркова и Камелия Стоянова.

Дни преди края на кампанията, аз като кандидат за общински съветник, втори в листата, казвам, че коалиция „Обединена десница“ може да не е най-шумната в града, но предлага на перничани едни истински хора – експерти и бизнесмени, които са чисти от всякакви мафиотски влияния и които имат силата и куража да се борят за по-добър Перник.

Затова ви призовавам: подкрепете нормалността в Перник.
Гласувайте за кандидатите на „Обединена десница“ с №40 в бюлетината.

В заключение, искам да ви поканя да присъствате на закриването на кампанията на „Обединена десница“ на 20 октомври, четвъртък, от 17:30 ч. в кв. Изток на канала.

Ваш,
Десислав Аспарухов
Председател на общинската организация на СДС в Перник


Още по темата

thumb 07.12.2019

СДС на 30 години!

Да си пожелаем още много сини години и бъдещи успехи!

thumb 07.12.2019

Участие на Илия Лазаров в К...

7 декември, 20 часа

thumb 06.12.2019

Участие на Емил Кабаиванов ...

6-ти декември, 18 часа

thumb 06.12.2019

Участие на Румен Христов в ...

Петък, 6-ти декември

thumb 29.11.2019

СДС определя като неприемли...

В пазарната икономика една работеща и печеливша релация между търсе...

thumb 28.11.2019

Генади Велков: Успешно упра...

Трябва тези, които са напуснали Видин, за да търсят препитание, да ...

thumb 28.11.2019

Румен Христов: СДС е парти...

Христов изрази убедеността си, че за една партия най-важни са парла...

thumb 28.11.2019

Илия Лазаров: С класическит...

В София постигнахме един прекрасен резултат – между 20 и 30 хиляди...

thumb 28.11.2019

Илия Лазаров: С класическит...

В София постигнахме един прекрасен резултат – между 20 и 30 хиляди...

thumb 27.11.2019

Днешният ден е един от най-...

100 години от Ньойския договор