Даниела Памукова: Знам, че мога да намеря правилните решения за Стара Загора

11.10.2011

Insert thumbКандидатът за кмет на Стара Загора от Синята коалиция д-р Даниела Памукова бе официално подкрепена от лидера на Демократи за силна България Иван Костов и кандидата за президент на Обединената десница Румен Христов. На срещата със старозагорци в регионална библиотека присъства и Жаклин Толева, председател на Български демократичен форум и депутатът Иван Иванов.

 

Иван Костов бе категоричен, че националното ръководство на ДСБ е силно ангажирано с кампанията на г-жа Памукова в Стара Загора.

 

Знам, че мога да намеря правилните решения за Стара Загора, защото правя всичко с много любов. Представителите на автентичната десница сме доказали, че можем да извършваме смели реформи и да даваме правилни решения в полза на обществото, сподели пред симпатизанти кандидатът за кмет на Синята коалиция д-р Даниела Памукова.

 

„Парите на Стара Загора трябва да бъдат управлявани прозрачно и ефективно. Трябва да бъде създаден хубав бизнес климат, за да се разкриват нови работни места и да се развива икономиката. Това естествено ще бъде направено чрез намаляване на данъците и умело управление на старозагорския бизнес", заяви д-р Памукова и допълни: „Не искам да гледам повече тротоарите и улиците да са задръстените с коли. В крайните квартали да няма удобен транспорт и добра инфраструктура. Искам нашите деца да учат в модерни и реновирани училища с възможност за масов спорт. Нашите деца трябва да останат в Стара Загора. И ние трябва да им създадем условия, в които да се развиват.

Много искам културните ценности на Стара Загора да бъдат възстановени в пълния си блясък и участъкът зад операта, заедно с античните разкопки и музеят да се превърнат в едно туптящо сърце на културна Стара Загора".

 

Пред препълнената зала кандидатът за президент на обединената десница Румен Христов отново призова десният избирател да се ядоса, за да се върне управлението на страната в хората, които могат. Румен Христов поиска хората да си спомнят 1997 година и реформите на правителството: връщането на земята на повече от 2, 5 милиона собственици и възстановяване правото на едра градска собственост.

 

Депутатът от Старозагорски избирателен район Иван Иванов призова десните привърженици на 23 октомври да гласуват с бюлетина № 4 за президент и бюлетина № 48 за кмет на Община Стара Загора.

 

Срещата със симпатизанти на Синята коалиция продължи с концертна програма на изпълнители от Старозагорската опера.

www.stznews.bg/
 
Видео с речите на д-р Даниела Памукова, Иван Костов и кандидат президента Румен Христов може да видите на: http://www.stznews.bg/daniela-pamukova-znam-che-moga-da-nameria-pravilnite-resheniia-za-stara-zagora-3868.html

Още по темата

thumb 07.12.2019

СДС на 30 години!

Да си пожелаем още много сини години и бъдещи успехи!

thumb 07.12.2019

Участие на Илия Лазаров в К...

7 декември, 20 часа

thumb 06.12.2019

Участие на Емил Кабаиванов ...

6-ти декември, 18 часа

thumb 06.12.2019

Участие на Румен Христов в ...

Петък, 6-ти декември

thumb 29.11.2019

СДС определя като неприемли...

В пазарната икономика една работеща и печеливша релация между търсе...

thumb 28.11.2019

Генади Велков: Успешно упра...

Трябва тези, които са напуснали Видин, за да търсят препитание, да ...

thumb 28.11.2019

Румен Христов: СДС е парти...

Христов изрази убедеността си, че за една партия най-важни са парла...

thumb 28.11.2019

Илия Лазаров: С класическит...

В София постигнахме един прекрасен резултат – между 20 и 30 хиляди...

thumb 28.11.2019

Илия Лазаров: С класическит...

В София постигнахме един прекрасен резултат – между 20 и 30 хиляди...

thumb 27.11.2019

Днешният ден е един от най-...

100 години от Ньойския договор