Общността на демократичните сили подкрепи Найден Зеленогорски в препълнения храм „Свети Николай” демократите запалиха свещи за успех на предстоящите избори

30.09.2011

Insert full sizeВодосвет за здраве, благоденствие и успех на предстоящите избори на кандидата за кмет на Плевен от ПП „Българска нова демокрация” Найден Зеленогорски, кандидатите за общински съветници и кметове на населени места отслужиха свещеници от храм „Свети Николай”. Повече от 150 демократи, членове и симпатизанти на партиите, подкрепящи Зеленогорски, запалиха свещи за здраве и просперитет. Те си пожелаха спокойна и позитивна кампания, успех на местните избори още на първи тур и най-голяма група съветници в бъдещия общински съвет. Заедно с водача на листата Найден Зеленогорски, в храм „Свети Николай” бяха и  кандидатите за общински съветници.
„Нека на 23-и октомври, с номер 34 в бюлетините, да продължим заедно по пътя на успеха! Плевен заслужава този успех и съм сигурен, че ще го има”, призова Найден Зеленогорски.
Преди водосвета, в зала „Гена Димитрова”, съпредседателят  на Общността на демократичните сили Евгений Бакърджиев заяви своята подкрепа за кандидата за кмет Найден Зеленогорски и кандидатите за общински съветници от ПП „Българска нова демокрация”.
„Много са причините да дам подкрепата си за Найден Зеленогорски. Той е един от малкото успешни кметове в България, един от тези, които в трите си мандата вървяха напред и нагоре в своето управление. И като лидер, и като администратор, той съумя да съхрани подкрепата на десницата в целия й спектър. И в неговата листа, и в местното управление присъстват много представители на гражданското общество - хора непартийни, но със силен авторитет в Плевен. Това е най-добрият модел, на който дясното трябва да разчита и занапред.”, каза Бакърджиев. 
Във вторник, 4-и октомври, в Плевен ще бъдат председателят на СДС Мартин Димитров, на ДСБ - Иван Костов, на ПП „Българска нова демокрация” - Васимир Радулов и кандидатът за президент на десницата Румен Христов за предизборна среща с Найден Зеленогорски и кандидатите за общински съветници. Началото е в 18.00 часа в Драматичен театър „Иван Радоев”. Видео

/Цитат ПВ+/


Още по темата

thumb 07.12.2019

СДС на 30 години!

Да си пожелаем още много сини години и бъдещи успехи!

thumb 07.12.2019

Участие на Илия Лазаров в К...

7 декември, 20 часа

thumb 06.12.2019

Участие на Емил Кабаиванов ...

6-ти декември, 18 часа

thumb 06.12.2019

Участие на Румен Христов в ...

Петък, 6-ти декември

thumb 29.11.2019

СДС определя като неприемли...

В пазарната икономика една работеща и печеливша релация между търсе...

thumb 28.11.2019

Генади Велков: Успешно упра...

Трябва тези, които са напуснали Видин, за да търсят препитание, да ...

thumb 28.11.2019

Румен Христов: СДС е парти...

Христов изрази убедеността си, че за една партия най-важни са парла...

thumb 28.11.2019

Илия Лазаров: С класическит...

В София постигнахме един прекрасен резултат – между 20 и 30 хиляди...

thumb 28.11.2019

Илия Лазаров: С класическит...

В София постигнахме един прекрасен резултат – между 20 и 30 хиляди...

thumb 27.11.2019

Днешният ден е един от най-...

100 години от Ньойския договор