Срещи в малките селища

06.10.2011

Започнаха среInsert full sizeщите на кандидата за кмет на Плевен Найден Зеленогорски и кандидатите за общински съветници от ПП „Българска нова демокрация” с жителите на населените места в общината. Още в първите четири села – Горталово, Къшин, Тученица и Бохот, те преминаха при огромен интерес и препълнени  салони.
В 11 населени места в общината партия „Българска нова демокрация”  издига свои кандидати за кметове, за които ще се гласува с номер 34 в бюлетините.
Това са: Найден Зеленогорски - в Плевен, Христо Таренгов - в Славяново, Николай Христов – в Брестовец, Йонко Спасов – в Дисевица, Венко Найденов – в Търнене, Георги Петков – в Опанец, Митко Янков – в Пелишат, Панайот Бараков – в Бръшляница, Павлина Владимирова – в Беглеж, Валери Иванов – в Мечка и Ивайло Христов – в Ясен.
През последните четири години срещите по места на кмета на Плевен и кандидат за четвърти мандат Найден Зеленогорски, на неговия екип и на общинските съветници от десницата са постоянни. Много важни са обществените обсъждания, които се провеждат във всички села на общината преди приемането на бюджета за съответната година.
Като резултат от постоянните срещи с хората в селата и конкретното  запознаване с техните проблеми, постоянно се увеличават отделените от общинския бюджет средства за малките населени места. Само през 2011 година около 2 милиона лева общински средства са вложени в строителство, ремонтни дейности и благоустрояване в малките селища. Плевенска община е сред малкото в страната с организирано сметосъбиране, сметоизвозване и разделно събиране на отпадъците във всяко населено място. За намаляване на престъпността в проблемните села с най-много регистрирани кражби с общински средства, осигурени от местната управа, са наети частни охранителни фирми. Във всички малки селища са реконструирани важни улици, подменено е уличното осветление, изградени са нови детски и спортни площадки, обновени са православни храмове, читалища, сгради на кметствата.
През тази седмица кандидатът за кмет на Плевен и водач на листата Найден Зеленогорски и кандидатите за общински съветници от партия „Българска нова демокрация” ще посетят още селата Върбица, Гривица, Ралево, Ласкар, Радишево и Пилещат. Видео

/цитат ПВ+/

 


Още по темата

thumb 07.12.2019

СДС на 30 години!

Да си пожелаем още много сини години и бъдещи успехи!

thumb 07.12.2019

Участие на Илия Лазаров в К...

7 декември, 20 часа

thumb 06.12.2019

Участие на Емил Кабаиванов ...

6-ти декември, 18 часа

thumb 06.12.2019

Участие на Румен Христов в ...

Петък, 6-ти декември

thumb 29.11.2019

СДС определя като неприемли...

В пазарната икономика една работеща и печеливша релация между търсе...

thumb 28.11.2019

Генади Велков: Успешно упра...

Трябва тези, които са напуснали Видин, за да търсят препитание, да ...

thumb 28.11.2019

Румен Христов: СДС е парти...

Христов изрази убедеността си, че за една партия най-важни са парла...

thumb 28.11.2019

Илия Лазаров: С класическит...

В София постигнахме един прекрасен резултат – между 20 и 30 хиляди...

thumb 28.11.2019

Илия Лазаров: С класическит...

В София постигнахме един прекрасен резултат – между 20 и 30 хиляди...

thumb 27.11.2019

Днешният ден е един от най-...

100 години от Ньойския договор