Обединената десница ще връща демокрацията в Перник

26.09.2011

Коалиция „Обединена десница” (СДС, НДСВ, ОДС, ОЗ, БСДП, РДП) с №40 в изборната бюлетина откри предизборната си кампания в Перник със среща между кандидати за кметове, общински съветници, симпатизанти и активнисти на партиите от коалицията, провела се в с. Студена през уикенда. За здраве и успех водосвет отслужи свещеникът на село Студена.

На срещата своите приоритети за работа представи кандидатът за кмет на десницата инж. Николай Драгомиров – председател на Съюза на енергетиците в България. Сред основните моменти в предизборната му програма попадат инфраструктурата и траспорта, подобряването на климата за малкия и среден бизнес и административната ефективност и прозрачност.

„Демокрацията трябва да спечели в Перник”, бе основното послание на инж. Николай Драгомиров около чиято кандидатура се консолидираха почти всички представители на дясното и център-дясно политическо пространство в Перник. „Ако не на първи тур, сигурен съм, че ще спечелим на балотаж”, категоричен беше Драгомиров.

На срещата бяха представени всички кандидати за кметове на кметства сред които: инж. Стефан Стефанов – кандидат за кмет на кв. Изток, собственик на успешен частен бизнес; Невена Лазарова – кандидат за кмет на кв. Църква, попадия на Даскалово; Георги Георгиев – кандидат за кмет на кв. Бела вода, 25-годишен; Петър Пенев –настоящ градоначалник на гр. Батановци; Росица Стоянова – настоящ кмет на с. Драгичево; Красимир Трайков – кмет на с. Кладница; Стефан Зафиров – кмет на с. Бучино; Камен Григоров – кандидат за кмет на с. Драгичево; Първолета Методиева – кандидат за кмет на с. Расник; Красимир Христов – кандидат за кмет на с. Студена; Пламен Йорданов – кандидат за кмет на с. Ярджиловци. От “Обединена десница” застават и зад независимата кандидатура на дългогодишния кмет на с. Кралев дол Пламен Георгиев, който спечели предходните избори именно с бюлетината на десните сили.

„Ние сме един отбор и ще работим като такъв”, уверен бе председателят на предизобрния щаб на обединената десница и председател на местното СДС – Десислав Аспарухов. Думите му бяха подкрепени от младия лидер на националното МНДСВ – Иво Чифлички, който видя като знаменателен факта, че партиите, които имат най-голяма заслуга за европейското развитие на България, се явяват заедно на избори в Пернишко. Чифлички изтъкна, че листата на „Обединена десница” е най-младата в сравнение с останалите, което говори за желанието за ново начало в управлението на Перник.

Още по-уверен в изказването си относно успеха на коалицията бе другият коалиционен партньор – Стоил Стоилов от ССД. „95% от кандидатите отиват на балотаж, 95% от тези на балотаж ще спечелят изборите”, прогнозира Стоилов, който е един от най-популярните и активни общински съветници в настоящия мандат на ОбС.

Сред лицата в листата на “Обединена десница” се отличават тези на д-р Боян Богданов – директор на Профилакториума, Мария Ненова – зам. председател на националното МСДС, Иван Павлов – млад бизнесмен, част от инициативния комитет на кандидата за президент Меглена Кунева.

Източник: http://www.perniktoday.net/Obzor/Obedinena-desnica-shte-vryshta-demokraciiata-v-Pernik.html


Още по темата

thumb 07.12.2019

СДС на 30 години!

Да си пожелаем още много сини години и бъдещи успехи!

thumb 07.12.2019

Участие на Илия Лазаров в К...

7 декември, 20 часа

thumb 06.12.2019

Участие на Емил Кабаиванов ...

6-ти декември, 18 часа

thumb 06.12.2019

Участие на Румен Христов в ...

Петък, 6-ти декември

thumb 29.11.2019

СДС определя като неприемли...

В пазарната икономика една работеща и печеливша релация между търсе...

thumb 28.11.2019

Генади Велков: Успешно упра...

Трябва тези, които са напуснали Видин, за да търсят препитание, да ...

thumb 28.11.2019

Румен Христов: СДС е парти...

Христов изрази убедеността си, че за една партия най-важни са парла...

thumb 28.11.2019

Илия Лазаров: С класическит...

В София постигнахме един прекрасен резултат – между 20 и 30 хиляди...

thumb 28.11.2019

Илия Лазаров: С класическит...

В София постигнахме един прекрасен резултат – между 20 и 30 хиляди...

thumb 27.11.2019

Днешният ден е един от най-...

100 години от Ньойския договор