Мартин Димитров: В "Синята коалиция" и в СДС е ключът към следващото управление

12.05.2009

 

Би Ти Ви, "Тази сутрин", 12 май 2009 г., 08.12 часа

Водещ Николай Бареков: Добро утро. Темата вече е скандалите в дясното и двете СДС-та, които се появиха - едното с регистрирания председател Пламен Юруков, а другото СДС, което участва в "Синята коалиция", с Мартин Димитров, който нямаше късмета на останалите председатели да получи регистрация като такъв в момент преди започването на изборите. Изключително интересен събеседник е Мартин Димитров. Правя това заключение по многото въпроси и коментари, които получаваме във форума на предаването "Задай въпроси към събеседниците на Бареков" в рубриката "На барикадата". Продължавайте да пишете, защото вашите въпроси ще бъдат задавани. Добро утро, г-н Димитров.
Мартин Димитров: Добро утро.
Водещ: Да започнем първо от тази новина, малко да разтуша напрежението в студиото. Емил Стоянов, братът на Петър Стоянов, в листата на ГЕРБ тази сутрин в 10 часа, ако нещо не е станало нощеска, ще бъде обявен. Снощи Петър Стоянов пред мен се разграничи от възможността да бъде кандидат в листа на СДС, писана от г-н Юруков. Този жест на ГЕРБ към бившия президент не цели ли да вземе избиратели от вашата коалиция? Емил Стоянов е един от основателите на СДС и доста колоритна и авторитетна личност и в София, и в Пловдив.
М. Димитров: Без да подценявам г-н Емил Стоянов, не смятам, че такъв ефект е възможен. Още повече, че между електоратите на ГЕРБ и "Синята коалиция", и СДС вече има ясно разграничение.
Водещ: Мислите ли?
М. Димитров: Не очаквам преливане оттук нататък, да, по никакъв начин. Напротив, всичките тези щуротии, които направиха БСП и ДПС през последните дни, активизираха доста хора. Аз очаквам допълнителен вот за нас, изненадващ, гледам и реакцията на хората от провинцията.
Водещ: Който ще дойде обаче за сметка на кой, на ГЕРБ или на други?
М. Димитров: Според мен хора, които смятаха да не гласуват, които бяха пасивни до вчера. Знаете ли какво ми казват хората на улицата?
Водещ: Какво ви казват?
М. Димитров: Толкова нечестна игра не сме очаквали, не сме виждали. Ами за 4 дена двама съдии си дават отвод, това вече започва да се превръща в пълен цирк.
Водещ: Може би съдиите не искат да участват в този политически цирк.
М. Димитров: Вижте, трябва да има правова държава и трябва да има правила. Освен това не съм съгласен нещо с вас, няма конфликт вътре в СДС. Има битка, която се води от ДПС и БСП, ами дайте възможност да ви кажа доказателствата за това.
Водещ: Давайте.
М. Димитров: Когато Юруков подава документи в ЦИК, знаете ли кой му ги приема, кой му ги обсъжда, кой ги докладва? Значи традицията в ЦИК, когато една партия подава документи, нейните хора в ЦИК да ги гледат. Кои са хората на Пламен Юруков в ЦИК? Ами ДПС. Групата на ДПС му ги приема, групата на ДПС ги разглежда. И знаете ли кой ги докладва, може ли да познаете, пред ЦИК, за тяхното приемане? Докладва ги групата на ДПС. Такова нещо никога не е било.
Водещ: Кои са хората в тази група, т.нар. ДПС?
М. Димитров: Това са хората, които ДПС е назначило в тази комисия, техните представители. Мисля, че са четирима. След това, следващият въпрос е кой е събрал подписката на Пламен Юруков? Това не е СДС, това е пак ДПС в цялата страна, но най-вече в Айтос, Бургаско, в Разград, в Опака, Търговищко, са му събрали подписите. Така че голяма грешка е да се казва, че има война вътре в СДС, защото се опитват да представят някакви битови скандали.
Водещ: Знаете ли какво може да се каже и зрителите го казват тук на няколко пъти. Включително те казват така: защо всички лидери на СДС се взимат с големи овации, се приемат, и като ги гонят после, се оказва, че са ченгета и престъпници. Той казва - как може да наричате и обиждате г-н Юруков като казвате, че бил еничар на ДПС и БСП, г-н Димитров, това е Стенли, след като преди не повече от 2 години вие от СДС го издирихте като преуспяващ бизнесмен, без тъмно минало, и го помолихте да поведе СДС. И аз добавям само, това не е първият скандал в СДС, това е 25 скандал, аз ги броих горе-долу колко скандали са през годините. За първи път в този скандал участва млад човек от друго поколение, това сте вие Мартин Димитров. Вие дори сте по-малък и от мен, колкото и аз да изглеждам млад за зрителите на Би Ти Ви. Но в този скандал участват всички стари муцуни - Христо Бисеров, Иван Костов, най-старите муцуни в СДС, Пламен Юруков, който също се превърна в стара муцуна, Радонов и да не ги изброявам останалите.
М. Димитров: През последните месеци в СДС дойдоха много млади хора, ще ги видите и в нашите листи - млади, качествени, образовани, интересни, свежи. Страшно много млади хора. Но знаете ли, тези неща ги правят, за да не можем да видим в момента голямата картина, а голямата картина сега е кой ще управлява България оттук нататък. И за да не отговаряме на този въпрос, ни занимават с ей такива неща. Няма регистрации от съда, дават си отводи съдии един след друг, което наистина е уникална история. И вие ми задавате въпроси, които касаят някакви битови проблеми, за да не видят хората голямата картина.
Водещ: Интересно е, за пръв път тия проблеми. Те бяха гуми, те бяха джанти, компютри, пишещи машини и т.н.
М. Димитров: Не, в момента проблемите са от друго естество. Атаката идва изключително от ДПС и от БСП, изключително от там. Ами кой може да оказва такова влияние на съда? Кой може да накара Сметната палата да издава дубликати на документи, на които не трябва да издава дубликати на документи? Така че не се лъжете и да не подвеждаме хората. Защото знаете ли какво се получава? В "Синята коалиция" и в СДС е ключът към следващото управление. Там е проблемът, това е. Това е, което ги дразни.
Водещ: Защо е ключът е във вас? Защо е ключът е във вас?
М. Димитров: Защото на ГЕРБ гласовете няма да стигнат и вече това го знае цялото общество, и децата го знаят. На ГЕРБ гласовете няма да стигнат и с гласовете на СДС, и на "Синята коалиция" ще бъде направено следващото управление. И тогава си задайте въпроса и вие, и вашите зрители защо се води тая яростна война срещу нас. И аз ще ви кажа. Казвате, че съм млад човек, но знаете ли какъв им е проблемът с мен на ДПС? С мен няма да има сделки. Няма да има сделки и да им позволя да запазят откраднатите пари. Не може да има сделки и няма да има сделки, няма да им позволя на тия хора, да позволя да управляват по тоя корумпиран начин в България. Това им е проблемът.
Водещ: Логичен въпрос, който задавате. Така. Вие казвате така: проблемът е, че СДС ще гарантира следващото управление. Вие чухте ли позиция от партия ГЕРБ в защита на вашия казус?
М. Димитров: Нямаме очаквания и не искаме никой да се меси в тези неща.
Водещ: Как така да нямате очаквания? Вие сте партньори в Европейската народна партия. Вие
сте патерицата, която ще позволи на ГЕРБ да управлява страната.
М. Димитров: Сега ще ви кажа нещо, което не знаете. Нали обичате новини в Би Ти Ви и съвсем приятелски ще ви разкажа една новина. В ЦИК имало два лагера. Най-големите защитници на фалшивата регистрация на Пламен Юруков може ли да познаете кои са били?
Водещ: Е, сигурно пак ДПС.
М. Димитров: ДПС, БСП, "Атака", и човекът на "Напред". Знаете ли кои са били против регистрацията на Пламен Юруков? СДС, ДСБ и, забележете, ГЕРБ.
Водещ: Ама защо ГЕРБ нямат публична позиция по темата?
М. Димитров: Напротив, в ЦИК е публично, защото ЦИК е политически орган. Човекът на ГЕРБ в ЦИК, трябва да бъде признато това, се е биел като лъв за нас. Така че вече се оформиха лагерите. Има два лагера в момента. Нашият лагер е особено плашещ за тях.
Водещ: Имаше възможност, имаше възможност да има позиция на ГЕРБ.
М. Димитров: Разберете, в нас е ключът от бараката. Ние ще определим какво е следващото управление.
Водещ: Петър Трифонов: Какво ви попречи да направите широка дясна коалиция? Вместо да се коалирате с Костов и с ДСБ, защо не направихте коалиция с "Новото време", с ВМРО, с БНД, с РЗС и т.н.? Мисля, че логичен въпрос.
М. Димитров: Много ми харесва темата с широка дясна коалиция. Тя се разглежда така: колко е по-широка една коалиция - толкова, колкото партии се вкарат вътре.
Водещ: Т.е. какво ви раздели всъщност?
М. Димитров: Ако вкарате 50 партии вътре, тя е вече най-широката.
Водещ: Какво ви раздели от "Новото време", РЗС и ВМРО?
М. Димитров: Чакайте, 2005 СДС имаше 11 процента. Като направихме широката коалиция, в която вкарахме много партии, та с широката коалиция от 11 паднахме на 8 процента. Една коалиция, г-н Бареков, е широка толкова, колкото избиратели обединява. В тоя смисъл най-широката коалиция е СДС - ДСБ, защото обединява най-много избиратели.
Водещ: Добре, според вас ВМРО и РЗС нямат избиратели ли?
М. Димитров: Да, в сравнение със СДС и ДСБ нямат, разбира се.
Водещ Ще видите на изборите.
М. Димитров: Аз ще ви кажа, аз ви казвам, ще видите вие на изборите. Вие ще видите на изборите кой колко избиратели има. Да сравнявате РЗС със "Синята коалиция" е направо, то е направо неловко и нелогично. Звучи като виц.
Водещ: Не, какво по-различно предлагате вие, какво по-различно те. Те и за "Новото време" казват, и за ВМРО, че и за БНД.
М. Димитров: Първо си имаше доскоро коалиция "Напред", тя наскоро се разпадна.
Водещ: Да, разпадна се.
М. Димитров: Те се бяха капсулирали, бяха си с партия ЛИДЕР и бяха тръгнали по тоя начин да се явяват на избори. Така че тоя въпрос не е логичен. Колкото до г-н Янев, извинявайте, но ние сме сърбали тая попара вече 2005. Веднъж го вкарахме в парламента тоя човек. Втори път да го вкарваме, мисля, че ще дойде много на българската демокрация.
Водещ: Между другото, вашият приятел Пламен Юруков, в кавички, я сърбаше най-много тая попара.
М. Димитров: Вижте, няма да стане повече да вкарваме такива хора в парламента,. Аз ви казвам - няма да стане. Защото вижте, аз трябва да избирам следното нещо. Питате ме за новите лица в политиката. Няма да вкарвам Яне Янев в парламента, ще вкарам много млади хора. Ще видите нашия представител в Бургас, ще видите в Благоевград, ще видите на много други места. Млади, качествени хора. Защо трябва да вкарвам едни и същи, дето не стават за тая работа.
Водещ: Още един въпрос, на Румен. Ситуацията през 2009 не ви ли прилича, не знам, вие спомняте ли си, имате ли спомен от 1991 година.
М. Димитров: И младите хора имаме спомени, и вие също имате спомени.
Водещ: Да, мен ме питаха дали имам спомен от 1989, аз ви питам имате ли от 1991.
М. Димитров: От 1989 нямам, от 1991... но от 1989 нямам, да.
Водещ: Имаше тогава три СДС-та, две от които бяха СДС-та с тирета - център и либерали, и едно друго. Те двете не влезнаха със 7 процента. Не ви ли прилича ситуацията отсега на ситуацията през 1991 година, пита Румен.
М. Димитров: Разликата в момента е следната: разликата е, че тогава е имало наистина вътрешни раздори в СДС. Сега има изкуствено създадена ситуация, зад която стои ДПС и БСП. Тая разлика трябва да бъде обяснена на хората и тя е много важна.
Водещ: Реагирал е Бойко Борисов на факта, че ГЕРБ не е имала позиция по скандала в СДС, между другото, и сега иска да се включи. Понеже ще вземе от вашето време, искате ли да го включа Бойко Борисов в предаването?
М. Димитров: Нищо против нямам.
Водещ: Добре, продължете сега, те ще го търсят колегите, за ситуацията 1991 - 2009.
М. Димитров: Понеже вашето предаване започна - ще се явява ли сега СДС на избори. И искам да успокоя, искам да успокоя хората. "Синята коалиция", въпреки тая война, която се води срещу нас, знаете, A la guerre comme a la guerre, на война като на война, отиваме на избори с водач Надежда Михайлова и ще се представим много сериозно. Няма да се получи това, което искат, ама няма да стане. Това няма да стане, това, което искат.
Водещ: А какво ще се случи, чакайте, а какво ще се случи, ако на изборите отиде "Синята коалиция" с Надежда Михайлова и още една бюлетина СДС с друг?
М. Димитров: Виждате, днес по изключение ще ви предложа и втора новина - очаквам днес Върховния административен съд да спре втората листа. Няма логика, иначе ще стане уникален прецедент. Знаете ли ако не е в наша полза, какво ще означава? Това ще означава, че съдът казва следното нещо: няма значение едни партии, че имат върховни органи, че стотици хиляди хора се събират и взимат някакви решения.
Водещ: Ама ако е на тричленка, няма ли просто право да обжалва Юруков на 5-членен състав?
М. Димитров: Няма, окончателни решения. Това са окончателни решения, мърдане няма. Водещ: Така.
М. Димитров: Ако Върховният административен съд не застане в наша полза, вече партиите в България няма да бъдат партии. Ще има значение само кой е председател. Решенията на всички други органи няма да имат значение, защото това става в момента с Пламен Юруков.
Водещ: Още един въпрос.
М. Димитров: Не, вижте, най-голямата шега в цялата работа е, че Пламен Юруков твърди, че защитава СДС, а не смее да се яви пред нито един колективен орган. Ама ходи само пред медиите на ДПС да ги говори тия работи. Да дойде на един Национален съвет да си каже позицията, да го видя аз тоя човек.
Водещ: Коректно трябва да кажа, че вчера г-н Юруков се е изказал по БНР или онзи ден, а пък вчера говореше по Би Ти Ви. Не знам Би Ти Ви да е медия на ДПС.
М. Димитров: Не, слава богу, засега удържате работата, Ирена Кръстева не ви е купила.
Водещ: Ако знаете нещо, кажете, за нас, така. Бойко Борисов, Бойко Борисов, добро утро.
Бойко Борисов: Добър ден на вашите зрители. Тъй като тази сутрин чух няколко неистини и съм длъжен да се намеся, защото вече тази яростна битка, която се води срещу всичко, което не е под контрола на Доган, личният му контрол, защото не е Станишев, Доган контролира Станишев, се превръща в мишена на медии, на атаки, на инициативни комитети, на какво ли
не.
Водещ: Какво ви провокира.
Б. Борисов: Лично започвам с Мартин Димитров.
Водещ: Значи, понеже това е неговото време в студиото, наистина да се ограничим до това, което с Мартин Димитров се случва.
Б. Борисов: Имам точно 30 секунди, 30 секунди. Първо, машината в Суходол, 1 милион и 700 хиляди струва и е най-модерната на Балканския полуостров, а не е 40 милиона, както вие казахте. Аз заварих 200 хиляди бали в София и прекратих балирането. Тези от БСП говорят точно обратното, има факти. Когато станах кмет, имаше затворено сметище, балиращи машини и никъде, където да се возят балите. Всички тия проблеми са решени.
Водещ: Има ли опасност, един кратък въпрос, само наистина 5 секунди. Има ли опасност да се върне балирането, г-н кмете?
Б. Борисов: БСП след като върнаха Вълка в София, след като върнаха Вълка, никой не искаше "Новера", дори и техните общински съветници, сега чух, че Бойчев си е сложил очила и казва, че "Новера" поизчистила София. Това е лъжа. Това е лъжа.
Водещ: Добре, дайте сега по казуса с Мартин Димитров, защото тук се чу позицията на ГЕРБ. Да. Кажете за СДС, да, да, чувам ви...
Б. Борисов: Само преди два дни пред генералния секретар на Европейската народна партия ние представихме триковете и манипулациите, с които се цели да се отстрани СДС от избори. Публично, публично, на пресконференция в централата на ГЕРБ. Второ, аз лично преди два дни се обадих на Мартин Димитров да кажа: Мартине, какво искаш да ти помогна в тая ситуация. Той каза, в ЦИК нашият човек, той самият го каза, се е борил като лъв за тях. Второ, вчера говорих със Зеленогорски, ако искат и ние да обжалваме решението, макар че то няма правна стойност, и затова днес като си представяме евродепутатите, сигурно ще пуснем и декларация,
че това е недопустимо. Не може български съдии непрекъснато да си дават отвод по едно елементарно дело. Тук не става въпрос за убийство.
Водещ: Става въпрос за убийство на един политически лидер. Защо да не става въпрос за убийство?
Б. Борисов: За кой политически лидер?
Водещ: Ами за Мартин Димитров.
М. Димитров: А, няма да стане тази работа.
Водещ: Лидерите като вас ги убиват не с куршум, те ги убиват с други неща, знаете много добре.
Б. Борисов: Аз не съм се месил досега по простата причина, че нямам практика да се меся в работи на другите партии. Но понеже с г-н Димитров разговаряхме, си позволявам сега в негова защита и като опонент на вас, че не сме си изказали позицията, да подкрепим тяхната кауза.
Водещ: Ето аз допринесох за нещо. Провокиран от това, което казах, защо аз стоя зад думите си, че нямаше публична позиция на ГЕРБ по темата със СДС, вие се обаждате и давате своята публична позиция. По-хубаво от това, здраве му кажи.
Б. Борисов: Преди два дни в централата на ГЕРБ пред генералния секретар на ЕНП.
М. Димитров: Съвсем изплашихме ДПС, защото стана ясно новото управление, тия хора вече от утре сега не знам какво да очакват.
Водещ: Ще има ли коалиция ГЕРБ - СДС - Иван Костов, както питат във форума на предаването, г-н Борисов?
Б. Борисов: Това, че се явяваме сами на изборите, това, че всяка партия си стои на нейния крак и се бори за самостоятелно управление, то това е партиен политически живот. Чувството ми за
справедливост, чувството ми за демокрация е накърнено в момента.
Водещ: Добре, благодаря.
Б. Борисов: Не може така да се прави.
Водещ: Лидерът на ГЕРБ се включи провокиран от това, което съм казал. Въпрос много интересен от форума: Вчера Юруков го е казал, но това, че го е казал Юруков не е такъв проблем, проблемът е да не се случи. Има ли опасност Светльо Малинов да получи концентриран вот на хора, които поддържат каузата на Костов, да изпревари Надежда Михайлова, има такава възможност в евролистата, и СДС да бъде в губеща позиция за парламентарните избори - с по-малко депутати и без регистрация буквално да бъде като приватизирано от ДСБ.
М. Димитров: Нека да видим кой е най-подходящият кандидат за евродепутат, от всички партии като гледаме. Това е Надежда Михайлова. Кой има най-европейски имидж, кой най-пасва на тази работа. Това е Надежда Михайлова. При това положение кой ще получи, г-н Бареков, най-много преференции?
Водещ: Веднага бих казал три имена, които са не по-малко достойни - Румяна Желева, Атанас Семов, Кристиан Вигенин, веднага ги казвам спокойно.
М. Димитров: Кой ще получи най-много преференции? За мен това е Надежда Михайлова.
Водещ: Мислите, вярвате в това.
М. Димитров: Категорично. Освен нея вярвам, че и г-н Малинов, че и Петя Ставрева, че Атанас Чобанов, все достойни хора, ще получат преференции, но не смятам, че някой може да я задмине.
Водещ: Опасно ли е, ако стане така, че пък Надежда остане втора в подреждането. Това за СДС, този казус крие ли опасности?
М. Димитров: Хубаво е да има състезание. Всеки да събира преференции, но аз съм убеден, че Надежда Михайлова ще има най-много преференции. Просто, защото тя е най-подходяща за цялата тази работа. В живота е важно кой е най-подходящ. И, г-н Бареков, да не забравя и вас да поканя, и вашите зрители - 18.30 ч. тази събота в зала 1 на НДК откриваме кампанията на "Синята коалиция".
Водещ: Така.
М. Димитров:
Водещ:Събота в НДК.
М. Димитров: Заповядайте всички, ще видите хиляди хора, ще видите г-жа Надежда Михайлова. Тръгваме напред.
Водещ: Съжалявате ли, че с Юруков не си приключихме отношенията по-рано?
М. Димитров: Ще ви кажа нещо, което не съм споделял досега пред медиите, и се притеснявам, че това е третата новина за днес.
Водещ: Това е сутринта на откровенията, то не бяха на Мартин, а Бойко се обади да ми опонира.
М. Димитров: Да не ви дойде в повече. Аз се притеснявам даже, че и четвъртата новина, защото стана ясно и кой ще управлява. Това е "Синята коалиция" - ГЕРБ, въобще за една сутрин, това дори и за Би Ти Ви е много, ама няма как сега.
Водещ: Компютърът загря, защото ги вкарвам новините директно в лаптопа. Загря, ще вземе да гръмне всеки момент.
М. Димитров: Искам да ви кажа следното нещо: за съжаление не Пламен Юруков взима тия решения, не от него тръгват нещата, нещата тръгват от ДПС. Така че няма смисъл да се занимаваме толкова много с Пламен Юруков. Трябва да се гледа ДПС и Станишев, оттам тръгва работата. Оттам тръгва всичко.
Водещ: Как гледате на възможността сега Пламен Юруков, понеже казва, че не може да има кандидат на СДС срещу листа на СДС, и казва, че ще му позволи да ви изключи. Това възможно ли е според вас - вие, Надежда да бъдете изключени от СДС?
М. Димитров: Това е някаква шега вероятно, вие се шегувате предполагам.
Водещ: Добре, ако вестник "Труд" и "24 часа" се шегуват, и аз се шегувам.
М. Димитров: Явно г-н Юруков се е пошегувал. Аз така го възприемам това нещо. Защото, вижте, една партия какво е? Партия не е представител, който е регистриран от съда. Партията е общност от хора - в СДС има хиляди хора и стотици хиляди симпатизанти. Това е една партия и когато нейният колективен орган каже отиваме като част от "Синята коалиция" на избори, значи трябва да се отиде като част от "Синята коалиция" на избори. И Пламен Юруков само допреди 10 дена казваше как той ще изпълни всички решения на Националния съвет.
Водещ: Е, той и сега казва: Мартин и Надежда са хората на Костов, те са кандидатите на Костов.
М. Димитров: Само преди десет дена казваше как ще отиде като "Синята коалиция" на избори и изведнъж на този човек по поръчка, очевидно на ДПС, всичко се промени. Освен това давате ли си сметка колко е нелепо да се говори, че Надежда Михайлова може да бъде близка до Иван Костов. Тази е абсурдна ситуация. Знаете за напрежението между двамата. Разберете , в момента се решава кой да управлява България и затова хора като Надежда Михайлова, които очевидно имат конфликт с Иван Костов, това ви е ясно, това го знае цяла България, и децата го знаят. Въпреки това получи едно демократично управление, те си подадоха ръка и и тръгнахме заедно.
Водещ: Ами за това говорихме, че в СДС всички помежду си имат конфликти. Тези конфликти излизат отвреме навреме на повърхността.
М. Димитров: Това ще обедини електоратите и ще докараме нещата до дясно управление.
Водещ: Не гледай ДПС, а се съсредоточете върху изборите и избирателите. Препоръка.
М. Димитров: Точно това правим.
Водещ: А защо само за ДПС говорите тогава.
М. Димитров: Защото оттам идва войната и това трябва да бъде казано на хората. Хората са подвеждани, те трябва да знаят истината каква е.
Водещ: Още един въпрос. Защо г-н Димитров отнема правото на десните избиратели да гласуват за СДС? Защо се коалира с човека, който разби и продължава да разбива СДС?
М. Димитров: Г-н Бареков, уважавам вашия блог в интернет, сигурно е много популярен. Искам да ви кажа, че аз имам от три години мой блог, който е третият в момента най-коментирам във всички класации.
Водещ: Така, сайтът на Би Ти Ви е с 180 хиляди влизания дневно, значи по-голямо от това няма в България.
М. Димитров: Искам да ви кажа, че 90 процента, над 90 процента от коментарите са положителни. Над 90 процента от коментарите на хората са положителни. Винаги някой няма да е доволен, още повече, че има и платени въпроси. Това обединение вдясно ги плаши. Никой не смяташе, че това е възможно, защото то обединява не просто два твърди електората. Знаете ли какво ми казват хората: вече има за кого да гласуваме.
Водещ: Добре.
М. Димитров: Това е, което ги плаши.
Водещ: Да завършим така, позитивно, с Мартин Димитров. Чувствам се даже до известна степен и като сватовник на ГЕРБ и на СДС, при това то стана тази сутрин - провокатор-сватовник. Продължаваме с другите теми.

 


Още по темата

thumb 07.12.2019

Участие на Илия Лазаров в К...

7 декември, 20 часа

thumb 06.12.2019

Участие на Емил Кабаиванов ...

6-ти декември, 18 часа

thumb 06.12.2019

Участие на Румен Христов в ...

Петък, 6-ти декември

thumb 28.11.2019

Генади Велков: Успешно упра...

Трябва тези, които са напуснали Видин, за да търсят препитание, да ...

thumb 28.11.2019

Румен Христов: СДС е парти...

Христов изрази убедеността си, че за една партия най-важни са парла...

thumb 28.11.2019

Илия Лазаров: С класическит...

В София постигнахме един прекрасен резултат – между 20 и 30 хиляди...

thumb 28.11.2019

Илия Лазаров: С класическит...

В София постигнахме един прекрасен резултат – между 20 и 30 хиляди...

thumb 24.11.2019

Участие на Румен Христов в БНТ

Понеделник, 25 ноември

thumb 17.11.2019

Участие на Румен Христов в БНР

18 ноември, 12.30 часа

thumb 14.11.2019

Д-р Антон Койчев: Деструкти...

Някои от кризисните ситуации можеха да се предотвратят просто с по-...