Във Враца водачът на листата на Реформаторския блок инж. Филип Кирев закри своята предизборна кампания с дарения

01.10.2014

Insert thumbВодачът на Реформаторския блок Филип Кирев закри предизборната си кампания с дарение за училищата и възрастни хора от Врачанско.Дарението за училищата включва над 600 енциклопедии за деца.„При обиколките си в региона се срещнах с проблемите, които знам още от времето, когато израснах и се образовах във Враца - голямата безработица, ниските доходи, лошата инфраструктура, а наскоро се запознах и с проблемите свързани с образованието.Поех ангажимент пред преподавателите,  да внеса законодателни промени , който да решат основните  проблемите, свързани с образованието в региона“ обясни Филип Кирев.

По повод  Международния ден на възрастните хора Филип Кирев дари и средства за Клуба за здраве и дълголетие „Вратица“ Враца, като представи част от предложенията, които има Реформаторския блок конкретно в социалната сфера.„Имаме  пакет от законодателни мерки, свързани от една страна с трудещите се. Основното тук е предложението за въвеждане на почасов минимален доход, Така хората ще могат да се занимават с по няколко дейности без да се налага да искат разрешение от своя работодател да работят на друго място. Това ще повиши техните доходи, съответно  осигуровките, които ще се внасят, а от тук и пенсионната система на страната“, обясни Филип Кирев.

„Ще се радвам всички мой съграждани, когато стана народен представител, да се обръщат към мен, да ми дават съвети, а аз с каквото мога да им помагам, защото диалогът  между народният представител и неговите съграждани е основният двигател за неговата работа“, каза още Кирев.

 Водачът на Реформаторския блок за 6 МИР обясни, че няма да дава рецепти за решаване на проблемите нито за 800 дни, нито пък ще обещава 1 000 000 работни места, а с общи усилия ще работи за подобряване качеството на живот в региона.

 

Tags: Филип Кирев

Още по темата

thumb 22.03.2017

Филип Кирев: Длъжници сме н...

Развитието на спорта, особено масовия и аматьорския, е важна част о...

thumb 09.03.2017

Филип Кирев почете жертвите...

Престъплението, ‎ наречено „Възродителен процес‎“ и извършено от ня...

thumb 25.09.2014

Филип Кирев: Реформаторския...

Ваучери за материално затруднените семейства при записване на деца...

thumb 17.09.2014

Водачът на листата на РБ за...

Водачът на листата на РБ за 06-ти МИР Враца - Филип Кирев бе подкре...

thumb 11.09.2014

Реформаторският блок откри ...

Пред насъбралото се мнозинство бе представена и листата на кандидат...

thumb 02.09.2014

Водачът на листата на РБ за...

Главният секретар на СДС и водач на листата на Реформаторски блок з...