Реформаторският блок откри кампанията си във Враца с тържествен водосвет

11.09.2014

Insert thumbС тържествен водосвет Реформаторският блок откри вчера предизборната си кампания във Враца. Множество членове, симпатизанти и приятели се събраха пред щаба в областния град, за да пожелаят успех на кандидатите за народни представители от Шести многомандатен врачански избирателен район. Пред насъбралото се мнозинство бе представена и листата на кандидатите за народни представители. Водач е главният секретар на СДС Филип Кирев. Второто място е заето от лидера на врачанската структура на Демократи за силна България Евгени Генов. На третата позиция е Румен Кръстев. Четвъртото място е отредено за Румяна Иванова. Веднага след нея е Красимир Истатков. Шестото място е отредено за Евгени Ангелов. Седми в предизборната листа е Чавдар Манолов. Веднага след него е Йовчо Йовчев. Последните три места са заети от Татяна Маринова, Тихомир Тодоров и Нейчо Въглярски. 
източник: ZonaNews
„Искам винаги да сме заедно и да устояваме нашите цели, както и да спечелим мандат във Враца. Трябва да докажем, че Враца е един от градовете, който е най-напреднал в Северозападна България. Това, от своя страна, ще доведе до вдигане на стандарта за живот на хората от този регион. 

Реформаторският блок ще води основно кампания, насочена към младите хора, към хората, които се занимават със собствен бизнес, собствениците на малки и средни предприятия и към тези, които са гръбнакът на икономиката в страната ни. Основните ни приоритети са най-вече в законодателната сфера. Сред нашите цели са да има промени в законите за обществените поръчки, за изцяло изграждане на нов Кодекс на труда. Разбира се, трябва да се направи и реформа в администрацията и съдебната система. Целта на това е пълна прозрачност на управлението в страната, при което този малък и среден бизнес да се чувства свободен и неутежнен от всякаква бюрокрация”, заяви водачът в листата на Реформаторския блок за Шести многомандатен врачански избирателен район Филип Кирев.


Tags: Филип Кирев

Още по темата

thumb 22.03.2017

Филип Кирев: Длъжници сме н...

Развитието на спорта, особено масовия и аматьорския, е важна част о...

thumb 09.03.2017

Филип Кирев почете жертвите...

Престъплението, ‎ наречено „Възродителен процес‎“ и извършено от ня...

thumb 01.10.2014

Във Враца водачът на листат...

Дарение на училищата във Враца направи днес водачът на листата на Р...

thumb 25.09.2014

Филип Кирев: Реформаторския...

Ваучери за материално затруднените семейства при записване на деца...

thumb 17.09.2014

Водачът на листата на РБ за...

Водачът на листата на РБ за 06-ти МИР Враца - Филип Кирев бе подкре...

thumb 02.09.2014

Водачът на листата на РБ за...

Главният секретар на СДС и водач на листата на Реформаторски блок з...