Eмануил Йорданов: Управлението на ГЕРБ очевидно ще ни доведе до разруха, като Видин е нагледен пример за това

19.10.2011

Insert thumbКандидатът за вицепрезидент на СДС Емануил Йорданов и общинския съветник в София Владимир Кисьов посетиха град Видин, за да дадат своята подкрепа за десния претендент за кмет на общината Павел Паунов. Йорданов подчерта пред журналисти, че Павел Паунов успешно е успял да постигне дясното обединение в крайдунавския град и влиза в политиката с добра професионална биография и има профила на истински десен кандидат.

Синият кандидат за вицепрезидент изрази увереност, че има реален шанс да се стигне до балотаж във Видин и да бъде спечелен. Той допълни, че от обиколките си в страната вижда много млади хора икономисти, юристи, педагози, които са приели да бъдат кандидати на СДС и на обединената десница и това показва, че старата десница в България има шанса за подем и за връщане на позициите си във властта, тъй като винаги, когато държавата е в разруха се налага старата десница да се справя със ситуацията. Управлението на ГЕРБ очевидно ще ни доведе до разруха, като Видин е нагледен пример за това, каза още Йорданов. Според него Павел Паунов има смелостта да се нагърби със задачата да изведе града от кризата и ще го направи по най-добрия начин.

От своя страна Владимир Кисьов заяви, че когато има кандидати като Павел Паунов той се чувства лично ангажиран да ги подкрепи, защото като се говори за умното управление това означава да можеш да увлечеш всички можещи хора в едно такова управление. Според него човек като Павел Паунов, който гледа хората в очите, когато говори и който знае е типичен представител на дясното и на умното управление. Такъв човек може да гарантира бъдещето развитие на града, подчерта Кисьов. Той обясни, че когато в цяла Европа се говори за децентрализация, в България с постановление на правителството се закрива Съвета за децентрализация и тази дейност и политика се пренасочва към общата административна реформа, която трябва да се извърши. Според него това означава, че сегашните управляващи се страхуват от децентрализацията и не искат да предоставят необходимите ресурси и власт  на местно ниво. Показателен пример за това е Видин как безумно могат да се изразходват средства и как един град да затъне в задължения, бе категоричен Кисьов. Той се ангажира, че като Павел Паунов стане кмет ще подпомага усилията му в подготовката на проекти, които биха дали шанс за по-бързо развитие на град Видин и на околните села и за инфраструктурата. Аз смятам, че точно Павел Паунов може да гарантира развитието на региона, каза в заключение Владимир Кисьов.


Tags: Владимир Кисьов, Емануил Йорданов

Още по темата

thumb 21.10.2011

Места и часове на гласуван...

Информация за часа и мястото на гласуване на председателя на СДС Ма...

thumb 21.10.2011 - Плевен

Румен Христов: Можем и иска...

Ние с Емануил Йорданов можем и искаме да променим България.Това зая...

thumb 21.10.2011 - Перник

Мартин Димитров: Николай Др...

Кандидатът за кмет на Перник Николай Драгомиров е единствената сери...

thumb 21.10.2011 - Монтана

Мартин Димитров: Няма как д...

Лидерът на СДС и кандидатът за вицепрезидент на десните Емануил Йор...

thumb 19.10.2011

Румен Христов и Емануил Йор...

Кандидатите на десницата отговарят на въпроси, зададени от потребит...

thumb 18.10.2011

Подкрепа от Националното р...

За президентските избори препоръчваме да се гласува с бюлетина номе...

thumb 17.10.2011

Кампанията на кандидат-през...

Интерактивна карта на посещенията на кандидат-президентската двойка...

thumb 17.10.2011 - Габрово

Емануил Йорданов:Ще връщаме...

Категоричната си подкрепа за кандидата за кмет на Габрово от Синята...

thumb 16.10.2011 - Шумен

Емануил Йорданов ще се бори...

Ще се борим България да бъде правова държава, нещо, което не се наб...

thumb 16.10.2011

Емануил Йорданов : Връща се...

Пресконференция на кандидата за вицепрезидент на СДС Емануил Йордан...