Подкрепа за Найден Зеленогорски и кандидатите за съветници от БНД

13.10.2011

 

Подкрепа за Найден Зеленогорски
и кандидатите за съветници от БНД

Люси ДяковскаЛюси Дяковска,
поп изпълнител:
Има хора, които могат да променят нещата
към по-добро и г-н Зеленогорски е от тях!

Никога не съм била политически настроена, никога не съм принадлежала към една партия, но вярвам, че има хора, които наистина могат да променят нещата към по-добро и г-н Зеленогорски е един от тях. Защото виждам, че в последните години Плевен стана не само един от най-красивите градове в България, но стана и един много духовен град. Аз съм отраснала в един град, в който културата беше ценена и Плевен беше културен център. И виждам, че през последните години Плевен е тръгнал отново в тази посока и ще се развива като културен център и в бъдеще. Знам, че с един кмет като г-н Зеленогорски това е не само мечта, а може да бъде и реалност! 

 

Проф. Константин МутафчиевПроф. Константин Мутафчиев:
Ценим управленските способности
и опит на г-н Зеленогорски!

Ние сме убедени и споделяме мнението на голямата част от плевенските граждани, че през време на мандатите си г-н Зеленогорски и неговият екип осъществиха компетентно, разумно, прозрачно и не не последно място -  почтено - управление. Смятаме, че големите управленски способности и управленски опит на г-н Зеленогорски и на неговия екип, който той създаде през тези три мандата, че неговото консенсусно излъчване и  добронамереност ще бъдат сигурна гаранция за един много успешен четвърти мандат.

Стефан ГаневСтефан Ганев, програмист:
За нас победата не е самоцел - 
тя е победа за всички!

Фактът, че в нашата листа кандидатите за общински съветници са 39 на брой, не е случаен. Ние потърсихме някакъв символ – и избрахме това, че през 1991 година 39 народни представители напуснаха парламента и не подписаха тази конституция. Това е наш своебразен протест, с този символ и с протеста ни в София срещу Централната избирателна комисия, която се превърна в екзекутор на демокрацията и в изпълнител на политически поръчки. Надявам се да се поздравим на изборите с победа, която за нас не е самоцел - тя е победа за всички, за целия град, за цялата община! 

Георг СпартанскиГеорг Спартански, юрист:
Ние знаем, ние можем
и ще го направим!

Всичко, което сме постигнали на равнището на общинската и местната политика, дължим на хората, които ни подкрепят. Без вашето доверие в продължение на три мандата нямаше да успеем да се справим.
Юрист съм по професия с над 20 годишна практика. В продължение на три мандата  имах честта да бъда председател и да ръководя Общинския съвет в Плевен. През всички тези години ръководеният от мен Общински съвет в Плевен прие над 4 500 решения и всички те бяха законосъобразни. За мен върховенството на закона е над всичко. Затова се кандидатирам и сега, на настоящите избори - за да бъда гарант за върховенството на закона и спазването му в бъдещата работа на Общински съвет – Плевен!
Надявам се да работим още четири години заедно и съм убеден, че ще го направим. Защото в управлението не можеш да бъдеш аматьор, а в нашата листа няма аматьори - всички са доказани професионалисти в своята област и много от тях са с богат административен опит. Ние знаем, ние можем и ще го направим!

Ралица ВеселиноваРалица Веселинова, журналист:
Вярвам в Найден Зеленогорски!
Познавам го отдавна - и като човек, и като народен представител, и като кмет. Ценя дипломатичността му, умението да запазва своето достойнство и достойнството на хората, с които общува ежедневно. Проницателен, уравновесен, внимателно обмисля решенията си. Има глобално виждане за нещата, което не е пречка да преценява хората и ситуациите до детайли. Сигурна съм, че е кметът, от когото има необходимост Плевен.
В годините създаде работещ екип, който достига все по-високи цели. Взискателност, прецизност, уважение към всеки човек - това научих от съвместната си работа с него.
Убедена съм, че Найден Зеленогорски  има  добре подготвен екип, знания, опит и решителност да продължи по пътя на успеха!

Д-р Валентин МатеевД-р Валентин Матеев, лекар:
Вървим в една посока - 
посоката на плевенчани!
12 години сме заедно с Найден Зеленогорски - достатъчно време, за да оценя човека, приятеля, кмета. Днес сме отново рамо до рамо. Нужни ли са думи, когато действията са налице?
Вървим в една посока - посоката на плевенчани! Тя, за съжаление, не е посоката на правителствата през последните 10 години. Ние работим в опозиция, а това изисква двойно повече знания, умения и енергия.
И постигаме резултати!
Нека си припомним 1999 година и неизплатените по няколко месеца учителски заплати! Списъкът със свършеното е дълъг, а ние вървим напред - към новите проекти, към новия облик на Плевен! Продължаваме уверено, защото можем да гледаме хората в очите, защото сме с вас всеки ден, защото това е успешният път за Плевен!

Христо ТаслаковХристо Таслаков, бизнесмен:
За мен е гордост и чест
да бъда в тази листа!
За два мандата като общински съветник създадох много приятелства с хората, които сега са в нашата листа. Това са хора, доказани професионалисти в своята сфера, всеки един от тях е значим в своята област. От много от тях съм се учил и продължавам да се уча. За мен е гордост и чест да бъда заедно с тях в една листа.



Максим ГорановМаксим Горанов,
продуцент и рокмузикант:
Подкрепям Найден Зеленогорски - 
за доброто на всички плевенчани!
Заставам категорично зад кандидатурата на Найден Зеленогорски за четвърти мандат кмет на нашия град. Моето мнение е, че това, което се е случвало в Плевен по време на трите мандата, трябва да продължи - за доброто на всички плевенчани.



Георги АнгеловГеорги Ангелов,
актьор и режисьор:
Г-н Зеленогорски е един от
най-успешните кметове в България
Свързвам името на г-н Найден Зеленогорски като кмет на Община Плевен с това, че той и неговият екип промениха облика на нашия град. Градът ни придоби европейски вид. Промени се инфраструктурата на Плевен,  подмени се уличното осветление, асфалтираха се улиците. Плевен стана чист и красив град, с много зеленина, построиха се много детски площадки. Ремонтираха се и реконструираха училища и детски градини.
Г-н Зеленогорски е един от най-успешните кметове в България - с европейско признание. Той винаги  е помагал на културата, образованието, бизнеса и други сфери в града ни. В Плевен в резултат на съдействието, на подкрепата на Община Плевен и лично на Найден Зеленогорски се провеждат събития от местен, национален, европейски, международен мащаб.
Винаги са ми правили впечатление неговата честност, спокойствие, скромност и отзивчивост. Той и неговият екип винаги са се вслушвали в гласа на специалистите в дадена област.
Пожелавам на г-н Найден Зеленогорски и неговия екип успех на предстоящите избори на 23-и октомври, за да стане нашият град още по-чист, по-красив и по-добро място за живеене!

Илка ИлиеваИлка Илиева,
председател на Браншова бизнес камара:
Бизнесът се нуждае от
подкрепата на местната власт

Председател съм на Браншовата бизнес камара в Плевен и общински съветник вече пет мандата. Опитът ми в частния сектор е показал, че бизнесът се нуждае от подкрепата на местната власт, от добри управленски решения, от професионализъм и компетентност. Ангажирам се с реализирането на различните форми на сътрудничество и партньорство с бизнеса в Плевен.

Ваня ДелийскаВаня Делийска,
ръководител на хор „Звъника”:
Плевен е център на
много значими национални прояви
Никога не съм била партийнообвързана и вероятно по тази причина живея с усещането за свобода. Разбира се, имам своите опорни точки - това са личният морал и себеуважението. Като творец си позволявам да кажа, че това е генералният проблем на демокрацията у нас.
С какво свързвам името на г-н Найден Зеленогорски? С това, че е сред  малкото кметове в България, управлявали три мандата. С това, че направи града ни и всичко добро и хубаво, което се случва в Плевен, популярни в много европейски и други държави. С това, че се запазиха и дообогатиха емблематични културни традиции и прояви. Плевен е център на много значими национални прояви. Свързвам управлението на г-н Зеленогорски  и екипа му с това, че в областта на културата се вслушват в мнението на професионалистите. Г-н Зеленогорски свързвам и с това, че е балансиран и диалогичен човек, че кметският кабинет не беше недостъпен за гражданите през трите му мандата на кмет на Плевен. За нас, плевеначани, е важен факт, че Найден Зеленогорски е известен на обществеността в страната.
Пожелания за успех!
 
Димитринка АбрашеваДимитринка Абрашева, еколог:
Това е посоката, в която
трябва да се развива Плевен
В листата съм, защото като главен еколог на Община Плевен в продължение на 12 години имам наблюдения и яснота за успешните процеси, които  протекоха в сферата на опазване на околната среда в Плевен и в общината и за дейностите, които ни предстои да реализираме, за да укрепим направеното. Убедена съм, че това е посоката, в която трябва да се развива града, общината и преди всичко средата, в която живеят нашите съграждани.

Д-р Иво ДухленскиД-р Иво Духленски,
психиатър и поп изпълнител:
Г-н Зеленогорски е управленец от европейски мащаб!

Г-н Найден Зеленогорски е личност. Безпредметно е качествата му да бъдат коментирани, защото самият факт, че е получавал приза кмет на годината за 2009 година доказва уникалносттта му сред много други управленци - конкуренти. Безспорен е фактът, че винаги, в която е и да е конкурентна кампания, той е залагал на позитивизма - така рядко явление в българската политика. Впечатляваща е липсата на гръмки, но евтини и  чупливи лозунги, непоемането на неизпълними обещания, на каквито за толкова години сме се наслушали сред управленските структури. Респектира богатата му човешка, обща и политическа култура и това, че винаги поема ясна и категорична отговорност. Финесът и  изисканосттта му са направили впечатление на всеки, общувал с него. Всичко това го прави управленец от реален европейски мащаб!

Стефка ГригороваСтефка Григорова,
директор на РИМ - Плевен:
Много са причините да гласувам
за г-н Найден Зеленогорски
Наближават важни за града ни избори за кмет и общински съветници. Аз ще гласувам за г-н Найден Зеленогорски. Много са причините за това мое решение, но е достатъчно само отношението и подкрепата му за музейнотото дело в Плевен. Негова е инициативата за изграждането на експозиция в памет на Гена Димитрова  - модерна, атрактивна, достойна за името и таланта на оперната ни прима. Той е кметът, който подкрепя инициативите в Европейските дни на културното наследство, традиционната вече “Нощ в музея” и десетки изложби. Мисля, че това е пътят на един достоен кмет в областта на културата. А той е вече очертан... Затова нека на 23-и октомври да покажем, че управлението на Плевен зависи от нас. Номерът в бюлетините е 34, начело с Найден Зеленогорски! Аз ще гласувам!

Васил КопчевВасил Копчев,
председател на Общински комитет “Васил Левски”:
За да видя Плевен по-богат и по-красив,
трябва да подкрепя Зеленогорски и екипа му!

На предстоящите местни избори ще подкрепя кандидатурата за кмет на Плевен на г-н Найден Зеленогорски. Защото през последните девет години системно и безусловно съм получавал от него безусловна финансова и логистична подкрепа, благодарение на която пешеходен поход Плевен - Карлово постепенно  прерасна  в  най-голямата туристическа проява, посветена на Апостола на българската свобода Васил Левски. Стотици млади плевенчани - ученици и студенти, получиха чудесния шанс да укрепят вярата си в безсмъртните му идеи за българска свобода, преданост към Отечеството, равенство пред законите. Васил Левски принадлежи на всички българи, но малцина са тези, които извън красивите слова и цветя при честванията, реално правят нещо, за да пребъде делото му. Аз съм убеден, че г-н Зеленогорски е сред тези малцина и затова му вярвам.
Моят житейски опит, моята съвест ми говорят, че за да видя родния си Плевен по-богат, по-красив, а плевенчани по-усмихнати и по-щастливи, трябва да подкрепя г-н Найден Зеленогорски и неговия екип!

 ПВ+


Tags: избори, Найден Зеленогорски

Още по темата

thumb 31.03.2017

Божидар Лукарски: Трябва да...

Подалият оставка лидер на СДС Божидар Лукарски определи като пораже...

thumb 22.03.2017

Филип Кирев: Длъжници сме н...

Развитието на спорта, особено масовия и аматьорския, е важна част о...

thumb 20.03.2017

Костадин Марков: Влизането ...

Коалиция „Реформаторски блок – Глас народен” подари атрактивно шоу ...

thumb 20.03.2017

Божидар Лукарски: РБ се офо...

Реформаторският блок се оформи като център и обединител на автентич...

thumb 17.03.2017

Божидар Лукарски: Служебния...

Каузата на коалиция "Реформаторския блок - Глас Народен" на тези и...

thumb 07.03.2017

Коалицията "Реформаторски б...

Коалицията "Реформаторски блок-Глас народен" откри тази вечер преди...

thumb 09.03.2017

Филип Кирев почете жертвите...

Престъплението, ‎ наречено „Възродителен процес‎“ и извършено от ня...

thumb 09.03.2017

Румен Христов: Нинова лъже ...

Разбирам неистовото желание на БСП отново да се върне на власт, но ...

thumb 09.03.2017

Божидар Лукарски в Сопот: Б...

Помните какво беше състоянието на завода, който дава голяма част от...

thumb 03.03.2017

Божидар Лукарски: Да не раз...

Моята кауза за тази кампания е да работя за максимално обединение н...