Местни избори

Силна подкрепа получи Йорданка Фандъкова от СДС-София

11.10.2019

Много искам София да има отново за кмет Йорданка Фандъкова, тя е предвидима, овладяна и балансирана. Това каза президентът на Република България в периода 1997-2002 г. Петър Стоянов по време на предизборна среща в „Красно село“ със СДС-София, кандидатите за районни кметове и листата на СДС и ГЕРБ. Събитието уважиха и председателят на СДС Румен Христов, евродепутатът Александър Йорданов, президентът на КТ Подкрепа Димитър Манолов, Вили Лилков. Срещата беше открита от председателя на СДС-София и кандидат за общински съветник Антон Койчев.  

Харесвам и нейната предвидимост. За мен е важно София да има кмет, от който знаеш какво да очакваш, продължи Петър Стоянов. е можеш да обещаваш свърх неща. Всеки политик трябва да има известна базова почтеност.
Предлагам конкретна програма. Надявам се, които от вас не са се запознали, ще могат да се запознаят подробно, заяви пред препълнената зала Йорданка Фандъкова.
Тя не е просто пожелание. Това е ясен план за действие с много ясна визия. Визията ни е да развиваме София като свободен, духовен и проспериращ град. Град, в който хората да имат възможност за изява, да реализират своите предприемачески идеи. Имах много срещи през тези дни с хора от бизнеса. Ясно е, че икономиката на града се развива доста сериозно през последните години. За това и икономическите показатели са доста сериозни. Това ни дава основание да работим за това да минем на още един етап в развитието на града ни“, допълни още Фандъкова. 
Александър Йорданов изрази позиция, че Йорданка Фандъкова е добър професионалист. По думите му София е далеч далеч по-оправен град от Брюксел. "Зарязах днес половината от работния ден в Брюксел, признавам си, за да бъда именно тази вечер тук. По принцип се връщам тук с късния самолет, който идва в 00.00 ч. Но нещо трепна в сърцето, не издържах и си дойдох. Истината е, че г-жа Фандъкова освен професионализма, който показа в тези години и независимо от злите езици, от клетевниците, от мошениците, които в нашата държава ги е имало винаги и никога няма да се свършат. Това е национална характерология да се самоотричаме, да се самооплюваме. Винаги да гледаме и търсим кривото, лошото на всеки човек. Това е национална болест. Г-жа Фандъкова като кмет на София, погледнато отстрани, излъчва първо една стабилност, излъчва доверие, внушава доверие и за нормалния човек тя просто е един добър човек“, каза още Йорданов. 
 
Председателят ан СДС Румен Христов изрази увереност в победата и призова за пълна мобилизация на десницата в София.
 
Insert thumbInsert thumbInsert thumbInsert thumbInsert thumbInsert thumbInsert thumbInsert thumbInsert thumbInsert thumbInsert thumbInsert thumbInsert thumbInsert thumbInsert thumb

Още по темата

thumb 07.12.2019

СДС на 30 години!

Да си пожелаем още много сини години и бъдещи успехи!

thumb 07.12.2019

Участие на Илия Лазаров в К...

7 декември, 20 часа

thumb 06.12.2019

Участие на Емил Кабаиванов ...

6-ти декември, 18 часа

thumb 06.12.2019

Участие на Румен Христов в ...

Петък, 6-ти декември

thumb 29.11.2019

СДС определя като неприемли...

В пазарната икономика една работеща и печеливша релация между търсе...

thumb 28.11.2019

Генади Велков: Успешно упра...

Трябва тези, които са напуснали Видин, за да търсят препитание, да ...

thumb 28.11.2019

Румен Христов: СДС е парти...

Христов изрази убедеността си, че за една партия най-важни са парла...

thumb 28.11.2019

Илия Лазаров: С класическит...

В София постигнахме един прекрасен резултат – между 20 и 30 хиляди...

thumb 28.11.2019

Илия Лазаров: С класическит...

В София постигнахме един прекрасен резултат – между 20 и 30 хиляди...

thumb 27.11.2019

Днешният ден е един от най-...

100 години от Ньойския договор