Водачът на СДС листата инж. Г. Зарков обеща: Бюлетина №10 връща славата на Петрич като земеделски район

29.04.2013

Insert full sizeВодачът на листата за народни представители от СДС в Благоевградска област инж. Георги Зарков проведе поредица срещи с работници и служители във фирми на територията на град Петрич. В непринудени разговори инж. Зарков посочи най-важните приоритети, на които ще заложи коалиция СДС - сериозни законодателни промени, с които максимално да се улеснят инвеститорите, премахване на бюрократичните спънки и създаване на условия за разкриване на различни видове производства, а от там и на нови работни места.

Във фирма „Камбос“, където се произвеждат и консервират сарми и печени чушки за Германия и Гърция, инж. Зарков изради съжаление, че чушките за консервите се внасят от Македония и Гърция, вместо да се произвеждат в Петричкото поле, където има идеални климатични условия и където допреди години растяха плодове и зеленчуци, пласирани както на вътрешния, така и на външния пазар. Той обяви, че ако бъде избран за народен представител, Петрич  ще си възвърне славата на земеделски производител.

Зарков се срещна и с работниците от фирма „Дасел“, която се занимава с разфасовка на различни сортове маслини, фирма „Бонана“ - производител на маси и столове, както и „Екажор“, специализирана в производството на хляб и хлебни изделия. Навсякъде той бе посрещнат радушно и получи уверение, че на изборите ще уцелят десетката, какъвто е номерът на коалиция СДС в интегралната бюлетина. Хората с интерес изслушаха десетте приоритета, които предлага коалицията за ускорено развитие на България. № 10 е разумният избор - това бе изводът им след срещите.

Инж. Георги Зарков е достатъчно популярно и известно име в региона, той е управител на фирма „Газстрой сервиз Зарков“. Дейността й е изграждане, ремонт и поддържане на отоплителни и газови системи и инсталации. Дългогодишен общински съветник, в момента е председател на Постоянната комисия по евроинтеграция, инвестиции и местно самоуправление. Думата, с която го определят хората, е работохолик и прагматик.

Получава одобрение от хора с различни политически виждания. Преди няколко дни официално с водосвет той откри предизборната кампания в черквата „Св. Георги“ в кв. „Дълбошница“ в Петрич, където получи мощна подкрепа. Присъстваха кметът на община Петрич инж. Вельо Илиев, неговите заметници Христо Георгиев, Христо Батев и д-р Николай  Георгиев, редица общественици, културни дейци, бизнесмени, както и кметове на едни от най-големите села в общината - Коларово, Кърналово, Старчево и Ключ, както и управникът на Рупите Георги Атанасов, който е и втори в листата за депутати от коалиция СДС.

Кандидат-депутатите в Благоевградска област от коалиция от партии СДС /СДС, Обединени земеделци, движение „Гергьовден“, РДП и БСДП/ - инж. Георги Зарков, Георги Атанасов, Милена Плеснева, Борислав Тренчев, Гроздан Стаменов, Радослав Николов, Славчо Захов и Борис Марков, са разумният избор с № 10.

в-к Струма


Tags: Благоевград, Георги Зарков

Още по темата

thumb 24.04.2013 - Петрич

С водосвет стартира кампани...

Когато страната е в криза, СДС е формацията, която предлага решение...