Атанас Гавраилов водач на листата на СДС в Кърджалийско

10.04.2013

Водачът на кандидат-депутатската листа на СДС в Кърджалийско е посочен след допитване до хората в града, това е Атанас Гавраилов, обяви на пресконференция днес общинският лидер Дора Христова. От партията следват свое решение да откликнат на повика на улицата и на хората, които протестират. В листата им не участват председателите на СДС в региона. Най-големият капитал на Гавраилов според Дора Христова е, че е реализирал се млад човек, който смята да се върне в страната и в родния си град. Той е от стар кърджалийски род, завършил Езиковата гимназия в Кърджали.Висшето си образование получава от Висше Училище Международен колеж в Добрич. От 2001 до 2005 година ръководи учебните програми към Близкоизточния офис на американската консултантска фирма „Франклин Кови“.

Според общинският лидер на СДС от партията вече формират нов отбор, който ще даде заявка и за местните избори.

Втори в листата на СДС е доц. Петър Хаджинаков от Филиала „Любен Каравелов“, трети шампионът по ватерпол Калин Карагуяров, четвърти Раим Раим, който е сред първите седесари. В листата са още Бисер Чалов на пета позиция, Снежа Калитвенцова, служител в инспектората по образованието, на шеста; инж. Иван Иванов, работил дълги години в ЮАР, сега в Кърджали, на седма позиция; Янко Илиев,  осми в листата, член на СДС и бивш негов областен председател. На последна позиция е Габриела Панчева, технически сътрудник в офиса на СДС.

Няма да правя коментар на увеличението на хората, имащи право на глас с около 30 000, но се съмняваме, че 18 годишните в областта са толкова, каза общинският лидер на СДС. Това, за което ще настояват оттук нататък е мандатите за предстоящите парламентарни избори за нашия избирателен район да бъдат поне шест.


Tags: Дора Христова