Кандидатът за президент на Съюза на десните сили Румен Христов се срещна с граждани на Велико Търново в голямата зала на Общината.

06.10.2011

Кандидатът за президент на Съюза на десните сили Румен Христов се срещна с граждани на Велико Търново в голямата зала на Общината.
Велико Търново може да се окаже мястото, откъдето ще тръгне обединението на българската десница, заяви пред сините симпатизанти кандидатът за президент на СДС Румен Христов в старопрестолната столица. Той изрази своята радост, че вижда цялата палитра вдясно на едно място.

На срещата във Велико Търново присъстваха двама десни кандидати за кметове на Велико Търново - кандидатът на ОДС Тодор Тодоров, кандидатът на Синята коалиция Камен Алексиев, народният представител от Синята коалиция Ваньо Шарков, председателят на Демократическата партия Александър Праматарски, председателят на Български демократически форум Жаклин Толева.

Кандидатът за кмет на града от Синята коалиция Камен Алексиев обясни, че не са успели да се явят с единна дясна кандидатура за кмет на Велико Търново, но ясно заявяват подкрепата си за президентската кандидатура на Румен Христов.

Надявам се, че средновековната столица да бъде началото на обединението на десницата, защото когато сме били разединени, не само десницата, а и нацията, не сме вървели напред. Много се надявам на следващите избори за местна власт да имаме един кандидат в десницата, каза Христов. Той обобщи проблемите, които е дискутирал с хората в страната - висока безработица, битова престъпност, ниски доходи и монополите.

Преди Велико Търново Румен Христов посети град Свищов и се срещна с успешния син кмет на общината и кандидат за четвърти мандат Станислав Благов. В неформална обстановка те разговаряха със студенти от Стопанската академия в крайдунавския град и споделиха с тях свои спомени и интересни моменти от студентските си години.

По - рано през деня синият кандидат за президент Румен Христов се срещна със земеделски производители в Долна Митрополия и обсъди с тях проблемите на региона и отрасла.


Още по темата

thumb 08.11.2019

Румен Христов: Аз също спир...

Когато нямаш алтернатива, не бива да подкрепяш БСП

thumb 08.11.2019

СДС след местните избори

Румен Христов в "Темите"

thumb 31.10.2019

Илия Лазаров: Доволни сме о...

Интервю за "Денят Он Ер"

thumb 31.10.2019

СДС: На втория тур - всички...

Помним не само миналото й, но и националните катастрофи и кризи, до...

thumb 31.10.2019

СДС Ловеч: Винаги сме бил...

Като хора и демократи , които категорично се противопоставяме на въ...

thumb 30.10.2019

Призив от СДС Подуяне: Нека...

Не оставайте равнодушни и да защитим заедно СИНЯТА ИДЕЯ, изстрадана...

thumb 30.10.2019

Участие на Илия Лазаров в Б...

30 октомври, сряда, 19.30 часа

thumb 29.10.2019

Участие на Румен Христов в ...

30 октомври, сряда, 10 часа

thumb 28.10.2019

Участие на Румен Христов в ...

Понеделник, 28 октомври, 19.30 часа

thumb 28.10.2019

СДС към ДБ: Очакваме да под...

Обръщение до лидерите на Демократична България