Последните ще станат първи, обещаха „ЕГО - Единни за Горна Оряховица”

28.09.2011

С късметлийския номер 41 отива на избори Коалиция „ЕГО – Единни за Горна Оряховица”. Късметлийски не за друго, а защото е последен в бюлетината за горнооряховска община и дава повод за шеговития каламбур „Последните ще станат първи”.

Единственото, което гарантирам, не просто обещавам, е, че след 4 години ще мога да ви гледам открито в очите, така, както го правя сега. И вие няма да се срамувате от своя избор, ако заложите на мен и листата на ЕГО, каза кандидатът за кмет на коалицията Иван Момъков при откриването на кампанията. Добрите хора в Горна Оряховица сме много, просто трабвя да се открием и обединим. Всеки един трябва да си каже „Не съм доволен от направеното досега, аз искам да направя нещо ново”. Ако това стане, ние ще бъдем непреодолима сила, каза още кандидат-кметът.

Първите, които подкрепиха Иван Момъков, на сцената, издигната на площад „Георги Измирлиев”, беше семейството му. 46-годишният Иван Момъков е горд баща на две дъщери и вече голям син. „Не че ми е баща, но такъв човек й трябва на Горна Оряховица”, обяви студентът по журналистика Гено Момъков.

Подкрепа за Момъков и листата на ЕГО изразиха и лидерката на НДСВ Христина Христова и народният представител от СДС д-р Ваньо Шарков, които дойдоха специално за откриването на кампанията в Горна Оряховица.
НДСВ твърдо застава зад Иван Момъков, вие трябва да сте единни, за да направите живота си по-добър във вашия град, каза Христина Христова.
Ако можех да гласувам в Горна Оряховица, нямаше да се колебая за номера – 41. С него избирате кмет, на който му пука, който има кураж и професионализъм. На него пожелавам успех, а на горнооряховчани разум, за да си решат проблемите с едно гласуване и още на 23 октомври да имат за кмет Иван Момъков, каза на финала на официалната част д-р Шарков.

Insert thumb Insert thumb Insert thumb

Преди това кандидат-кметът представи листата на „ЕГО – Единни за Горна Оряховица” – 33-ма достойни горнооряховчани, всеки с успехи в професията си. Сред кандидат-съветниците са хора като шефа на МБАЛ „Св. Иван Рилски” д-р Миролюб Кожухаров, икономистката и зам. председател на СДС Калина Прокопиева, директорът на ОУ „Иван Вазов” Владимир Събев, душата на силовия трибой в града Евгени Бузов, шампионът по авиомоделизъм Валентин Савов, общинската председателка на НДСВ Катерина Златкова, фелдшерът Любен Лалев, който представлява третия коалиционен партньор БЗНС и т. нат. Съществена част от кандидат-съветниците са млади хора, тъй като ЕГО не е проект за едни избори, а дългосрочна визия за развитието на града и общината, поясни Иван Момъков.
Подкрепа за коалицията, в която влизат СДС, НДСВ и БЗНС, оказват още Партия на българските жени и Единната народна партия.

Insert thumb Insert thumb Insert thumb

Официалният старт на кампанията подгряваха рок-група „Черноризец”, чийто фронтмен Климент Петров също е кандидат-съветник на ЕГО, балет „Калина” и надеждата ни за детската „Евровизия” Иван Иванов.


Още по темата

thumb 08.11.2019

Румен Христов: Аз също спир...

Когато нямаш алтернатива, не бива да подкрепяш БСП

thumb 08.11.2019

СДС след местните избори

Румен Христов в "Темите"

thumb 31.10.2019

Илия Лазаров: Доволни сме о...

Интервю за "Денят Он Ер"

thumb 31.10.2019

СДС: На втория тур - всички...

Помним не само миналото й, но и националните катастрофи и кризи, до...

thumb 31.10.2019

СДС Ловеч: Винаги сме бил...

Като хора и демократи , които категорично се противопоставяме на въ...

thumb 30.10.2019

Призив от СДС Подуяне: Нека...

Не оставайте равнодушни и да защитим заедно СИНЯТА ИДЕЯ, изстрадана...

thumb 30.10.2019

Участие на Илия Лазаров в Б...

30 октомври, сряда, 19.30 часа

thumb 29.10.2019

Участие на Румен Христов в ...

30 октомври, сряда, 10 часа

thumb 28.10.2019

Участие на Румен Христов в ...

Понеделник, 28 октомври, 19.30 часа

thumb 28.10.2019

СДС към ДБ: Очакваме да под...

Обръщение до лидерите на Демократична България